Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Pest megyéből elköltöznétek...

Pest megyéből elköltöznétek egy Isten háta mögötti faluba, ahol 3-4 millióért lehet házat venni, lesz ami lesz alapon, ha a szüleidtől szeretnél már elköltözni, de csak öt millió forintod van? 41/f/szűz?

Figyelt kérdés
2023. jan. 8. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem akarnék egy szar faluban lakni akkor inkább vennék ki szobát Pesten
2023. jan. 8. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem csak az számít, hogy mennyi a ház, hanem , hogy utána miből fogsz megélni, hol fogsz vásárolni, stb, a társkeresésről nem is beszélve. Pont azért nincs ára az ilyen házaknak, mert ezekből a dolgokból ott igencsak nincs semmi.
2023. jan. 8. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Az miért releváns hogy szűz vagy?

Mondjuk ha én 40+ éves mamahoteles szűz lennék, akkor igazából tök mindegy onnantól hol lakok, anyámékkal vagy egy faluban a világ végén mert életem előtte sem volt utána sem lesz :D

Ha 40+ éves embernek kell magyarázni a világ működését, az már régen rossz.

2023. jan. 8. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

ahol most 3-4M egy ház, ott 10 éve 100e volt.

Kizárólag c falvak, soha nem kóltöznék ilyen helyre. Ha ennyire kilátástalan a helyzet, akkor tipliznék külföldre

2023. jan. 8. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

én III. kerületi lakos vagyok, 36F incel és esélytelen az ismerkedés PESTEN is. Semelyik 4/10-es nő nem ad esélyt. Nevetségesek az elvárásaik. Aztán mind gyerektelen macskás, kutyás vénasszony lesz.

36F Incel

2023. jan. 9. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: pont azért vagy incel amiért a szerinted "4/10" nők. túl magasak az elvárásaid ahhoz kepest, amit nyújtani tudsz
2023. jan. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!