Vidéki társasházi lakást van esély elcserélni fővárosira?
Figyelt kérdés
Ceglédi a lakásom, de külterület, mint egy tanya de társasház.2023. jan. 5. 20:16
2/5 anonim válasza:
Őrültek mindig vannak csak találni kell egyet.
Én pl. a 13. kerületi magasföldszinti tanácsi lakásomat cseréltem el -némi hirdetgetés után- saját tulajdonú dél pesti medencés családi házra, ráfizetés nélkül, kb 10 éve.
Sok sikert.
3/5 anonim válasza:
Nincs sem törvény, sem szabály, ami tiltaná. Budapest elég nagy, sokféle környékkel, vannak rosszabb helyek, olcsó lakásokkal, meg nagyon drága helyek. A ceglédi lakásod sok budapestinél többet ér, mégtöbbnél meg kevesebbet. Az értékegyeztetésen kívül meg kell találni azt a budapesti lakost, aki Ceglédre akar költözni.
4/5 anonim válasza:
A budapesti valószínű többet és még ha kisebb is, de rá fizetéssel van rá esély ha pont valami vidéken szeretne ingatlant vásárolni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne cserélj.
Írtó kicsi az esélye, hogy találsz valakit, akinek pont a te vidéki lakásod kell, és olyan lakása van, ami neked kell.
Add el a vidékit, és vegyél egy fővárosit.
Előtte persze mérd fel, hogy mennyiért tudod eladni, és mennyiért tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!