Csak én adtam fel véglegesen azt a vagyamat hogy egyszer lesz egy saját otthonom?
#11 igen, diplomás ápoló vagyok férfiként, tudom női szakma de nekem ez hivatás, az orvoshoz nem volt meg a pontom sajnos.
Amúgy nem szívesen tenném ezt de családot szeretnék. Édesapa szeretnék lenni egyszer, de ahhoz kell az otthon és a biztos egzisztencia.
Nem akarsz magáneübe menni? Idősotthonba például?
Többszörösét kereshetnéd.
Mekkora lakásban laktok ketten?
Múltkor nézegettem, egy vállalható budapesti kezdő lakás 40M, kibérelni egy hasonlót 160. Államkötvény hoz adómentesen ~13%-ot.
Ha megvan a lakás árának fele (ami az önerő lenne), már kitermeli az albérlet díját, te pedig gyűjtheted a fizetésed tovább.
Ha megvennéd csak buknál rajta, inkább béreld ki és bukjon a tulaj. Nincs miért siránkozni.
Tanulj nyelvet es akkor Ausztriaban sokkal tobet keresnel mert az egeszsegugy az tipikusan olyan terulet ami nagyon alul van fizetve, igy nyugaton 4x 5x annyit kereshetnel.
Akar mehetnel ki idoseket is apolni, pl olyan emberhez akit emelgetni kell, ezert noket nem talalnak a munkara. Most nem tudom ezek mennyit keresnek de olyan 10 evvel ezelott Nemetorszagban legalabb 1000 eurot megkerestek havonta teljes ellatassal es havonta valtottak egymast.
#19 angolul jól beszélek, munkám miatt is kellett, ég,re több volt egy időben a külföldi.
Igazából én nem akartam külföldre menni soha de elég volt. Nem csak az ingatlan árak játszanak közbe hanem sokminden más is. Talán jobb is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!