Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csak én adtam fel véglegesen...

Csak én adtam fel véglegesen azt a vagyamat hogy egyszer lesz egy saját otthonom?

Figyelt kérdés
Gyerekek ez nem sirankozas. Az elmúlt 7 évben mióta dolgozom folyamatosan tettem félre , teljes havit nem tudtam sajnos mert az anyukám kis nyugdíjas. Segítenem kellett őt. Kései gyerek vagyok sajnos. Szóval annyi a lényeg hogy hiába tettem folyamatosan félre egyszerűen nem tudom utol érni a piaci árakat. A nagyosszegu jelzalog hitelt nem egy emberre tervezték de párkapcsolatot kialakitani sajnos nehéz. Egyszerűen feladom. Egy dolog boldogít talán hogy az egyetemi diakhitelemet kiperkaltam. Beletorodtem, elfáradtam, elfogadtam hogy öreg leszek mire talán a csaladalapitasban tudok gondolkodni, és azt is hogy lehet sosem lesz családom. Nem tudom egyszerűen lekovetni az árváltozás. A hitellel nem lenne problémám de nem tudok normalisat venni csak nagyon drágán azzal meg egyértelműek tulvalalnam magam és belebuknek. Minden esetre örülök annak hogy az embereknek legalább nőtt a vagyona. Ezzel semmi gond sincs.

2022. dec. 29. 10:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
7%
Egészségügyis diplomád van? Azonnal hagyd el az országot. Jobban fogsz boldogulni nyugaton
2022. dec. 29. 17:30
 12/28 A kérdező kommentje:

#11 igen, diplomás ápoló vagyok férfiként, tudom női szakma de nekem ez hivatás, az orvoshoz nem volt meg a pontom sajnos.

Amúgy nem szívesen tenném ezt de családot szeretnék. Édesapa szeretnék lenni egyszer, de ahhoz kell az otthon és a biztos egzisztencia.

2022. dec. 29. 17:57
 13/28 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. dec. 29. 19:03
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarsz magáneübe menni? Idősotthonba például?

Többszörösét kereshetnéd.

Mekkora lakásban laktok ketten?

2022. dec. 29. 19:46
 15/28 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok es 54 nmben élünk
2022. dec. 29. 20:30
 16/28 anonim ***** válasza:
21%
Diplomás ápolóként nagyon sok lehetőség áll előtted! Én Ausztriát és Franciaországot céloznám meg. Pláne férfiként! Ez a szakmában a fizikum miatt előny.
2022. dec. 29. 21:11
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

Múltkor nézegettem, egy vállalható budapesti kezdő lakás 40M, kibérelni egy hasonlót 160. Államkötvény hoz adómentesen ~13%-ot.

Ha megvan a lakás árának fele (ami az önerő lenne), már kitermeli az albérlet díját, te pedig gyűjtheted a fizetésed tovább.

Ha megvennéd csak buknál rajta, inkább béreld ki és bukjon a tulaj. Nincs miért siránkozni.

2022. dec. 29. 22:40
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, nem vigasz, de gondolj arra, neked adott esetben még negyven pluszosan is lehet gyermeked. Ha most nem is, később találhatsz párt. De egy nőnek sajnos nincs ennyi ideje. :-(
2022. dec. 29. 23:16
 19/28 anonim ***** válasza:
13%

Tanulj nyelvet es akkor Ausztriaban sokkal tobet keresnel mert az egeszsegugy az tipikusan olyan terulet ami nagyon alul van fizetve, igy nyugaton 4x 5x annyit kereshetnel.

Akar mehetnel ki idoseket is apolni, pl olyan emberhez akit emelgetni kell, ezert noket nem talalnak a munkara. Most nem tudom ezek mennyit keresnek de olyan 10 evvel ezelott Nemetorszagban legalabb 1000 eurot megkerestek havonta teljes ellatassal es havonta valtottak egymast.

2022. dec. 30. 03:20
 20/28 A kérdező kommentje:

#19 angolul jól beszélek, munkám miatt is kellett, ég,re több volt egy időben a külföldi.

Igazából én nem akartam külföldre menni soha de elég volt. Nem csak az ingatlan árak játszanak közbe hanem sokminden más is. Talán jobb is így.

2022. dec. 30. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!