Szomszédot megakarom ijeszteni hogy cigányoknak adom el a lakást, hogyan találjak egy ilyen családot akivel eljátszom a vevőket?
3
Szerintem nem arra gondolt, hogy így megveszi majd a szomszéd. Csak szimpla magyaros szívatás.
Nem vicces, meg meg is szívhatod. Elmennek szétnézni, mi mozdítható és visstamennek kirabolni. Esetleg a nyakadra járnak több pénzért.
Normálisabb vigányok meg ilyen baromságba nem mennek bele, nem aláztatják meg magukat aprópénzért. Amúgy is, tőlük nem biztos hogy tartana a szomszéd.
Magyarba is vannak alja kategóriák. Az én szomszédom pl egy 3 gyerekes családtól íjedt meg. 3 hiperaktív buz1gyerek...be kellett vennem egy xanaxot miután eltakarodtak. Az ablakomat is majdnem betörték, játékból. Neveletlen tetvek.
Amikor jöttek házat nézni átmásztak az egyik szomszédba is. A másik szomszéd épp a feljáróját javította, ott is rendezkedtek. A szülők csak jókat mosolyogtak. Már a fél utca kint volt és minket nézett.
Eddig az esetig az egyik szomszéd próbálta elüldözni a normális vevőket, nem akarta hogy "nyerjek" a ház eladáson. Ez után belegondolt szerintem, mert ő is hozott vevő jelölteket!
Rendesen vörös volt a feje a kis barmoktól. Kár hogy csak ingatlanturisták voltak. Jó szomszédjaik lettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!