Saját licitet lehet növelni?
Ez tulajdonképpen olyan, mintha nem a minimális licitlépcsővel emelnél, hanem többel (erre van lehetőség), de ezt nem egy lépésben tennéd. Ennek legninkább az az értelme, hogy ha úgy gondolod, hogy túl sok még a licitáló, és irreálisan alacsony az ár, akkor gyorsítsunk a folyamaton egy nagyobb ugrással.
Szerintem egyébként működik, nem gondolom, hogy blokkolva lennél, amíg a tiéd a legmagasabb licit. De ki kell próbálni.
Amúgy nagyon érdekel, hogy mi az értelme, várom a részleteket. Ha egyszer már betettem egy licitet, és valaki gyorsan rálicitált, akkor újra emelhetek megint én, amennyit akarok. Amennyiben az én licitemre nem ugranak rögtön, akkor pedig közelítünk már a végső árhoz, talán el is értük. Akkor meg miért emeljek még? Nem tudok elképzelni olyan szituációt, hogy ez jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!