Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szombathely Derkovits milyen...

Szombathely Derkovits milyen környék?

Figyelt kérdés
Anita presszó környéke érdekelne

2022. dec. 7. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz
2022. dec. 7. 21:55
 2/6 anonim válasza:

Környék: szerintem korrekt, főleg a családi házas rész

Közbiztonsággal szerintem ott sincs probléma, az elég jó Szombathelyen.

Tömegközlekedés szerintem oké, de hétköznap elég nagy a zsúfoltság.

Bevásárlási lehetőség: kb. 10 perc sétára ott Domus bevásárlóközpont, ott van egy csomó üzlet, köztük egy Spar, ami rohadtul zsúfolt és mindig teli van. Van pékség, húsbolt is például. Pár Coop van még a környéken. A Domus egy nagy putri, azt az egészet porig kéne rombolni és a nulláról újraépíteni. Az Anita presszónál egy Coop van tudtommal.

Iskola: a környéken 2 általános iskola van, egy művészeti technikum, meg egy általános iskola+gimnázium, a Bolyai. Szombathely egyik legjobb gimnáziumáról van szó, országos szinten is elég erős.

Ha van még kérdésed bátran írj, a környéken laktam kb. 10 évig.

2022. dec. 10. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ezekről az utcákról mi a véleményed: Szűrcsapó, Rohonci, Váci Mihály. Milyen környék, biztonságos-e, mennyire gyakoriak a C típusú találkozások, jellemző-e a piásan ordibálás, köpködés, kapualjba huggyantás? Köszönöm előre is!
2023. jan. 1. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
nyugis környék
2023. jan. 2. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Rohonci környéke nekem megfelelő, éjjel találkoztam már elsőre ijesztőnek tűnő alakokkal kissé beállva, de nem bántottak, Bp-n már menekülnék, szóval itt nyugisabb biztonságosabb. Meg tisztább. C meg már mindenhol van kb, nem jelentős itt szerintem, az incidensek se, az egyetlen város ahol biztonságba érzem magam az Szombathely.
2023. jan. 2. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszi 😊
2023. jan. 2. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!