Milyen oldalt ismernek önök ahol lehetőleg 1.000.000 dollár vagy 1.000.000 euró körüli házakat tudok keresni és nézni? (lehetőleg olcsó házakat és/vagy telkeket is tudjak nézni). Már rá kerestem de nem találtam meg amire gondoltam. Tudnának segiteni?
Figyelt kérdés
Olyan oldalra gondoltam mint pl. az ingatlan.com2022. nov. 10. 16:35
11/16 anonim válasza:
Ilyen életképtelen embereknek honnan van 1 millió dollárjuk?
12/16 anonim válasza:
#11: fejben bárkinek lehet... :)
13/16 anonim válasza:
#10: aha....
És ha még egy weboldalt se tudtál előkeresni (egy kattintás), akkor hogyan fogsz te ott ingatlanügynökkel, ügyvéddel, stb. stb. tárgyalni...?
Nem kell válaszolnod!!! :-D
14/16 anonim válasza:
"1.000.000 dollár vagy 1.000.000 euró körüli házakat tudok keresni és nézni? (lehetőleg olcsó házakat és/vagy telkeket is tudjak nézni)"
Tehát ha jól értem, akkor "olcsó házat" keresel 1millió Euróért vagy dollárért....
...és itt a gyíkon.
Te vagy az Matolcsi??
15/16 anonim válasza:
14: egyértelmű a trollkodás - már a kérdésénél látszott... :-D
16/16 A kérdező kommentje:
#14 Milyen Matolcsi??
2022. nov. 11. 20:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!