Vidéki panelből budapesti panelt csinálni mennyire lenne nehéz?
Van egy lakásom vidéki nagyvárosban és arra gondoltam elköltözök Pestre. A lakás olyan 28-30 milliót ér, 47 négyzetméter, kinézetet és lokációt tekintve jobb másfél szobás panel és hasonlót szeretnék venni BP-n is.
A lakáson kívül van még 5 millió ft spórolt pénzem és még max. 10 millió hitelt szeretnék felvenni. Nem tudom hol vennék lakást Budapesten belül, még nem néztem utána a dolgoknak egyáltalán, de azért inkább egy belsőbb kerületben, tehát nem feltétlen a városhatárnál. Ez mennyire megoldható csak így nagyjából? Ha lehet, akkor panelprogramos 4/5 emeletesben vennék zárószinti lakást.
#10: de, pont hogy az az up-to-date, hogy már kezd ereszteni a lufi, most már kelenföldön is kapsz 45M-ért kétszobást.
50-55M-ért már a háromszobásokat HIRDETIK, de már nem mennek el annyiért
10-es vagyok
Bocsánat mindenkitől, félreolvastam a kérdést, a 10 milliós hitelopció felett elmentem és 35 milliós maximumot feltételeztem. 45 millióból neccesen valóban kapsz egy újbudai panelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!