Újbudai panelprogramos panelházakban mérhető a fűtés?
Óbudáról miért akarsz újbudára költözni? Túlárazott nagyon a XI. kerület és sokkal rosszabb lett mint a híre. Konkrétan pukkad le. Mármint a III. kerület se jó de az adottságai jobbak :).
Amúgy igen van ostoba ház ahol megcsinálták a szigetelést de a fűtéskorszerűsítést nem, pedig a sorrend pont fordítva indokolt. Fűtéskorszerűsítéssel ( szigetelés nélkül ) is már több ezer forintot lehet spórolni. Vannak ilyen 'okos' házak Óbudán ahol ezt így csinálták de van olyan sajnos valóban ahol csak "be van csomagolva" de nincs egyedi mérés....
#3: hát figyu, az lehet hogy a XI. pukkad le, 10 éve itt lakok, sajnos én is látom, de korabban éltem 7 évet Óbudán, az már akkor lepukkadtabb volt, mint most a 11.
De amúgy igen, a kiltségmegosztó önmagában sokat csökkent a ház fűtési kiltségén.
én 9 évet éltem a XI-ben tavaly költöztem a III-ba. Nyilván okkal mert nem tudtam volna kifizetni a XI-et. De hogy annyival nem tud többet az biztos. Borzalmas milyen lett a XI.
A III viszont szuper lehetne ha újjáépülne a HÉV és ha megújulnának a lakótelepek, na az viszont pont az Etele úti mintára.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!