Legjobb lakásbiztosítás?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének.2022. okt. 22. 14:59
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat. Én nem kisebb károkra gondolok itt, hanem arra, hogy nagy baj esetén pl. tűzeset segítsen a biztosító. A jelenlegi jövôre módosítja az összegeket, de nem tetszik, mert alulértékelte a lakást. Történtek felújítások az elmúlt években és egyértelműen többet ér a lakás, mint amikor megkötöttük.
2022. okt. 22. 18:14
12/16 anonim válasza:
Hát én csak fizetek "mint a katonatiszt", hátha egyszer ők is fizetnek.
Egy káreseményem volt. Határozat: Nem fizetnek, mert nem tettem meg mindent a káresemény elhárítása érdekében.
Ezt szinte mindenre rá tudják húzni.
13/16 anonim válasza:
"Miért van lepontozva szinte az összes válasz..?"
Mit vársz egy oldalon ahol nagyrészt az anyjukkal lakó csóró prolik vannak? :D
14/16 A kérdező kommentje:
12, melyik volt ez a biztosító? Nekünk Groupama fizetett egyszer egy betörött ablak miatt. De ez az, hogy arról nem tudok semmit, hogy a nagy horderejű károkkal melyik biztosító hogy áll. :(
2022. okt. 23. 09:25
15/16 A kérdező kommentje:
13-as, válaszolnál a kérdésre is vagy csak sértegeted a gyakori népét? Leszavaztalak most.
2022. okt. 23. 09:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!