Akik városból falura költöztek, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Előnye, hátránya, minden érdekel2022. okt. 5. 16:24
11/17 anonim válasza:
#10-es vagyok. Elírtam. Polol=pokol. Elnézést :)!
12/17 anonim válasza:
Én bejárok, és gyorsabban ott vagyok az ipari parkban, mint az, aki a városban lakik, csak annak a túlfelén, és át kell jönnie a városon. Pedig nem lakok nagyon közel a városhoz, kb 30 km-re. Én nem látom a poklot. Általánosítani legalábbis semmikép nem lehet.
13/17 anonim válasza:
#9 vagyok
Megkérdezhetem, miért lettem ennyire lepontozva? Én ezt tapasztalom... Nyilván nekem se tetszik, de nem lesz jobb attól ha pirosat nyomtok rám..
14/17 anonim válasza:
Gyanítom a rossz levegő miatt
pontoztak le.Bp belvárosa egy szmog tenger.
15/17 anonim válasza:
Bp belvárosában dolgozok, szóval minden nap vagyok ott is. A falunkban sokkal büdösebb a levegő az említett műanyaggal és egyéb szeméttel való tüzelés miatt. 🤷♀️
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nyilván nem mindegy hogy egy gyönyörű hegyvidéki faluról beszélünk normál lakokkal vagy valami budos mores faluról.
2022. okt. 10. 19:10
17/17 anonim válasza:
Nem büdös mores(?) falu, elég drága agglomerációs település a pilisben, normálisnak tűnő lakókkal. Azt hiszem, csobánkáról forgatott 1-2 éve az index/telex, hogy mekkora gond a levegő, pedig csobánka se mordor (én nem pont ott élek).
Továbbra se értem, miért kapom a pirosakat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!