A felső szomszédtól jövő kopogó zajok a szocializmusban épült társasházak vagy a panelházak esetén hallható jobban?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Panelból költöznék, de félek, hogy csöbörből vödörbe.
Tudom, szerencse kérdése is, hogy kik laknak felettem.
Új építésű lakásban laktam. 2008 körül épült a társasház, elméletileg modern. A felső szomszédok járását hallani lehetett és azt is, amikor zenét hallgattak, vagy hangosan beszéltek. Kb. ugyanúgy lehetett hallani a hangokat, mint előtte a panelben.
A régi, 40-50+ éves téglából épült társasházakról csak annyit tudok nyilatkozni, hogy akiket ismerek hogy ilyenekben élnek, tőlük ilyen panaszokat még nem hallottam és amikor náluk járok látogatóba, akkor csak az óra tik-tak hallatszik.
Ez az egész személyfüggő is, mert valakit még az ágyódörgés sem, más valakit meg zavarnak a szomszéd hangok.
Ha kifogsz szomszédnak egy bulibárót, vagy egy antiszociális bűnözőt (egy másik kérdésben olvastam az utóbbit), akkor az mindenhol gondokat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!