Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A felső szomszédtól jövő...

A felső szomszédtól jövő kopogó zajok a szocializmusban épült társasházak vagy a panelházak esetén hallható jobban?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Panelból költöznék, de félek, hogy csöbörből vödörbe.

Tudom, szerencse kérdése is, hogy kik laknak felettem.

2022. okt. 3. 06:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%
Én mondjuk csúsztatott zsalusban élek, de kopogást soha nem hallok fentről. Amit hallani a porszívó hangja tompán, meg amikor engedi a szomszéd a vizet a falakban. De ennyi, csendes minden. Szerintem is lakóközösség függő, sajnos a "nekemnemondjamegsenkihogyéljek" magyar mentalitás sok helyen kiütközik.
2022. okt. 9. 10:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Új építésű lakásban laktam. 2008 körül épült a társasház, elméletileg modern. A felső szomszédok járását hallani lehetett és azt is, amikor zenét hallgattak, vagy hangosan beszéltek. Kb. ugyanúgy lehetett hallani a hangokat, mint előtte a panelben.

A régi, 40-50+ éves téglából épült társasházakról csak annyit tudok nyilatkozni, hogy akiket ismerek hogy ilyenekben élnek, tőlük ilyen panaszokat még nem hallottam és amikor náluk járok látogatóba, akkor csak az óra tik-tak hallatszik.

Ez az egész személyfüggő is, mert valakit még az ágyódörgés sem, más valakit meg zavarnak a szomszéd hangok.

Ha kifogsz szomszédnak egy bulibárót, vagy egy antiszociális bűnözőt (egy másik kérdésben olvastam az utóbbit), akkor az mindenhol gondokat okoz.

2023. febr. 23. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!