Két hete költöztünk új lakásunkba. Sajnos az előző tulajdonostól már értesültünk, hogy számíthatunk egy bizonyos kopogó hang megjelenésére, ami állítólag épületzaj. Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
A lakás alsó szintje 6 éve, a tetőtérbeépítés 2 éve készült el.A kopogást a tetőtér környékéről hallottuk, s sajnos elég hangos volt. Először gyorsan indult, aztán meg lelassult teljesen, míg meg nem szünt. Nagyon zavaró.Statikai probléma nincs, ezt az előző tulaj megnézette.Időjárással nincs összefüggésben a hang megjelenése.(Ez eddig éjjel 11-12 óra körül fordult elő) Férjemet fa recsegésére, vetemedésére , míg engem vízcseppekre emlékeztet a hang, ami leginkább a felső szoba egyik fala felől hallható. Nagyon szeretném, ha építési vállakozók, építészek vagy aki már találkozott ilyen goddal, megpróbálna tanácsot adni.2008. máj. 10. 20:45
1/4 anonim válasza:
:OO
szerintem ez kopogó szellem!
hívjatok szelleműzőt!
2/4 anonim válasza:
SZia! Anyukámék egy szobájában lehet hasonló hangot hallani, olyan mintha cseppegne a víz. Már régóta ott laktunk mikor felfigyeltünk a hangra, azt hittük, hogy beázott a tető és csöppög a plafonból a víz, de víznek nyoma sincs. Akkor megnéztük a padlást is de semmit nem találtunk. Néha még mindig lehet hallani, de már megszoktuk:-)))) és náluk is általában az esti éjszakai órákban lehet hallani, de sajna a mai napig nem tudjuk mi az oka:-((
3/4 anonim válasza:
Amennyiben éjjel hallod, akkor biztos, hogy vetemedik valami. A levegő lehűlése okozza (hiszen éjszaka már nem tűzi a nap) és ezért hallod. Erre igazából nem lehet "megoldást" adni. Nem olyan fát kellett volna beépíteni anno oda, ahova be lett építve.
4/4 anonim válasza:
Mi 6 eve lakunk a hazunkban, 1999-ben epult, es azota is folyamatosan hallatszodnak a tetoterbol zajok. Nalunk olyan, mintha valaki jarkalna fent, allati nagyokat tud reccsenni.
Nekem is azt mondtak, hogy (barmily hihetetlen), a homerseklet ingadozas okozza, es hogy ezzel nem lehet mit csinalni. Reggel is lehet hallani, meg este is, neha napkozben is.
En mar megszoktam, mar nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!