Valóban olyan durván áthallatszik panelben a hang? Gyakorlatilag ez egy nagy együttélés? Hogy lehet ezt bírni, hozzászokni, alkalmazkodni? Kis magányra, csendre vágyók fel is adhatják?
Áthallatszik, de nem veszélyes. Például nálunk ha nem beszélünk, akkor hallani, hogy a szomszédban nézik a tévét. Nem lehet érteni, csak hallod, hogy megy, ha arra figyelsz. Szerencsére normálisak a szomszédok és éjszaka nem tévéznek :)
Ami még nagyon áthallatszott, még az előző lakásban, az a tuc-tuc zene volt, különösen a basszus. Most nincs olyan szomszédunk, aki ilyesmit hallgat.
Nagy együttélésről beszélni erős túlzás, laktam régi körfolyosós lakásban is, ott sokkal jobban áthallatszottak a dolgok. Ami a panelben megy, az nem éri el az ingerküszöböm, szóval ne add fel, nem olyan veszélyes :)
amikor a szomszéd hozzátolta a falhoz az ágyát,hallani lehetett milyen intenzitású a szexuális életük:d
de szólva lett,elhuták pár cetire,azóta semmit nem hallani,bár nincs is nagyon üvöltözős vagy hangosan zenét hallgató szomszédunk,és a picibabát sem hallottam még sosem pedig nemrég született
én is vmi panelszerűségben lakom, és csak azt hallom, ha valaki direkt nagy zajt csinál.
tüsszentést, tv-t, hangos beszélgetést nem hallok sehonnan. bár ez lehet, hogy csak a normális szomszédoknak köszönhető.
azért nem olyan életveszély, mint ahogy egyesek eltúlozzák.
kertes házban mondjuk a flexet, a fűnyírót, meg még ki tudja milyen más zajokat hallasz.
minden lakástípusnak megvan a maga előnye és átka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!