Akik nem befektetési célú ingatlanban élnek azokat miért zavarná az ingatlan árak csökkenése?
Mik az okok?
Remélem sok válasz érkezik a kérdésemre.
Az hogy az elmúlt 10 évbe béka segge alatt voltak a lakas hitelek max az nem volt normális.
De azt remélem tudod hogy pl aki Németországba lakik is igen meg kell küzdenie egy saját ingatlanért a fizetéséhez képest és nem igen egyedül költöznek saját ingatlanba ott se az emberek. Pedig ott jó “jobb” az életszínvonal szimplán más a mentalitás illetve van albérletnek kultúrája, itthon nincs. Ott a fizetésedhez képest albérletbe lakni olcsó, itthon inkább az irreálisan drága. Persze akad kivétel ár/ érték arányba.
17: Ért-e annyit vagy sem, így vagy úgy, de a család költött rá annyit.
És az az aranytartalékuk, ha minden kötél szakad, mindig pénzzé lehet tenni és olcsóbba költözni.
Nem mindegy, hogy ezzel a cserével 60, 40, 30 vagy 1 milliót lehet nyerni. Értem?
#25 Magyarország mint lokacio mint a példa is mutatja ( az az ahogy a bőrünkön is tapasztaljuk )nem túl érték álló
#24 pont ez az eladhatjak olcsóbban is :) fején találtad a szöget :)
Te visszamaradott vagy? Vagy miért ennyire felfoghatatlan, hogy az emberek 98%-a nem örül, ha vagyont veszít??
#27 nem vagyok visszamaradott, de nem ért akkor sem az ingatlanok annyit hirdetési ár ide vagy oda, cikkek az árakról ide vagy oda
A tényleges ár az mindig annyi amennyit kifizetnek érte ha 50% kevesebb akkor annyit ért.
#28 ott a pont, rá tapintottal a lényegre, sosem értettem azokat akik olyan ingatlanban laknak amit font sem tudnak tartani 🤔
Neked az a bajod hogy nem tudsz ingatlant venni
Ezert nyugtadgatod magad ezzel a sok marhasággal amit összehordasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!