Ingatlan árcsökkenés lesz szerintetek?
Egyszerűen hihetetlen hogy saját lakhatasra jelenlegi berszinvonal mellett esélytelen saját ingatlant vásárolni élhető helyen ha csak nem vállal be az ember három gyereket akit föl is kell nevelni vagy nem orokol vagy nem valami nagyon sikeres vállalkozó. Bérből fizetésből eszméletlenül nehéz hogy ne adosodj el annyira hogy a legkisebb negatív körülmény is romba döntse az életed.
Félre értés ne essék én nem akarok senkinek sem rosszat csak magamnak és a hozzám hasonló egyszerű embereknek szeretnék jót.
Egyébként ha valaki nem érdekelt az ingatlan eladasban vagy hosszútávú bérbe adás céljából vette befektetésnek az nem értem miért idegeskedik ha csökken az ingatlan ár hiszen nem érinti.
Ha valakit nem érint az miért ideges miatta.
Én örülnék neki és sok sok élet és palyakezdo fiatal is. Ez egy nagy támogatás segítség lenne az élet részéről.
Bocs, de te használtad a "hiéna" kifejezést.
Amúgy akkora gebasz van, hogy senki sem tudja, hogy mi lesz.
A kormány fizetésképtelen!
Ma tiltották meg az összes állami kifizetést.
Az Euro meg a Dollár az egekben,
A villany és a gáz az egekben.
Az infláció az egekben.
28. Igy van, ezekkel egyetertek. (27-es voltam.)
Rengeteg ember elethelyzet valtozasbol fakadoan adja el az ingatlanjat. Azzal nem igazan szoktak evtizedeket varni. Lehet valakinek orokre megfelel a 1,5 szobas lakas, mert mindig egyedul lesz es abban a varosban akar elni es meghalni, ahol most van, de a tobbsegre nem ez a jellemzo.
Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy csökkenés lesz. Aztan kitudja , szinte barmi lehet
. De az ingatlan piacnak sztem a gazdasági növekedés és az olcsó hitelek tesznek jót. Ami most nem nagyon van
"Arról amúgy nem is beszélve hogy a legtöbb használt ingatlan energia zabál, annak a bekerulesi értéken kívül van egy fejlesztési költsége is amit a tulajoknak azért figyelembe kellene venni. :)"
Figyelembe van véve, ezért van az, hogy egy ilyen ingatlan nem 150 millióba kerül csak 90-be. Előrébb vagy vele? Kétlem.
1: Igen. Arra, hogy kenyérre kell és kénytelenek lesznek áron alul adni.
Lemaradtál az elmúlt 2,5 hónap történéseiről?
4: "Általános csökkenéshez valami nagy összeomlás kell, mint amilyen a 2008-as válság volt. Szerintem ilyen mostanában nem lesz."
Szerintem meg sokkal nagyobb lesz, mivel a többezer éves pénzrendszer fog összeomlani - kb. 120 éve már elég látványosan omlóban van, kérdés, felfújják-e a pénzlufit még egy fordulóra, még 10 évre, mint 2008-ban, vagy sem.
" De ha mégis, arra a szintre biztosan nem térnek vissza az árak. Most egy budapesti, kétszobás, elfogadható állapotú lakás 40 millió körül van. Ha ez csökken 10%-ot, az még mindig 36 millió. 13%-os alapkamat mellett milyen kamattal és milyen fizetéssel fog tudni hitelt valaki, feltéve, hogy megvan a 30%-nyi önrész?"
A KP-s verzióval nem számolsz?
Pl. Eladsz egy 120 vagy 60 milliós ingatlant, aminek az éves gázköltsége idén 1-5 millióra emelkedik idén, és veszel egy 40 vagy 80 milliósat, aminek az éves gázköltsége 150 vagy 75 000 Ft.
Jó üzlet? Nem, mert nem térül meg. De csak erre van pénzed.
Más: olvasgasd a "népszámlálás" kérdéseit.
8 éven belül itt senkinek nem marad saját ingatlanja...
Nem lesz már pénz, stb.
Hacsak nem csinálunk forradalmat.
#35 Nem pontosan ezt írtam de mind egy. A 8 % arra értettem ha magasabb a kamat mint 8 % az emberek nem teszik ingatlanba a zsetonjukat.
#36 Ezek továbbra is álom árak. Nem indokolt nincs mögötte teljesítmény, bármennyire fel
lehet tenni maximum a hirdetés költségét fizeti az ügyfél mert másra nem jó. Egyébként meg sokkal de sokkal olcsóbb lesz mint az általad felhozott számok.
#37 Nálad a pont. Lehet mutogatni folyamatos allambacsira de allambacsinak nem az a feladata hogy a tulválalásodat korrigálja vagy atharitsa a többi fogyasztora. Habnem tudod fent tartani add el. Ha nem veszik meg drágán add el olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!