Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlan árcsökkenés lesz...

Ingatlan árcsökkenés lesz szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen hihetetlen hogy saját lakhatasra jelenlegi berszinvonal mellett esélytelen saját ingatlant vásárolni élhető helyen ha csak nem vállal be az ember három gyereket akit föl is kell nevelni vagy nem orokol vagy nem valami nagyon sikeres vállalkozó. Bérből fizetésből eszméletlenül nehéz hogy ne adosodj el annyira hogy a legkisebb negatív körülmény is romba döntse az életed.

Félre értés ne essék én nem akarok senkinek sem rosszat csak magamnak és a hozzám hasonló egyszerű embereknek szeretnék jót.

2022. szept. 28. 11:33
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

Meglehet hogy igazad van de csak akkor ha megtudja finanszírozni.

2022. szept. 28. 13:10
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

"amit a tulajoknak azért figyelembe kellene venni. :)"

Nem érted a világot.. Én most jó drágán hirdettem meg a lakásom, ha nem megy el ennyiért akkor majd árat csökkentek.

2022. szept. 28. 13:14
 23/53 A kérdező kommentje:

Mit értesz az alatt hogy nem értem a vilagot? :)

2022. szept. 28. 13:16
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
21: én úgy látom, még nem fulladt be a piac. Persze kérdés, mi lesz, ha elfogynak a megtakarítások. Akkor vagy marad a mamahotel, vagy elmegy albérletbe egy alacsony rezsijű lakásba, vagy kinyögi a hitelt, megveszi a korszerűtlen lakást, de felújításra nem költ és spórol a fűtésen. :-(
2022. szept. 28. 13:17
 25/53 A kérdező kommentje:
Igazából az idő úgy is leigazolja hogy mi lesz. Remélem bármi is lesz az mindenkinek egyaránt jó lesz és mindenki egyaránt tud majd belőle profitálni élni és élni hagyni elv mellett. :)
2022. szept. 28. 13:23
 26/53 anonim ***** válasza:
69%

"Ami viszont korszerűsített és alacsony rezsijű, arra lesz érdeklődő "

Azután egy újabb tollvonással az is magas rezsijü lesz...

2022. szept. 28. 17:47
 27/53 anonim ***** válasza:
78%

23. Mindenki saját magának akar jót, ezért külső erők kellenek, amik az egész rendszert szabályozzák. (Állam, jegybank, stb)

Én nem fogom csak azért olcsóbban eladni a lakásom, hogy neked jó legyen, ahogy te sem fogod drágábban megvenni, hogy nekem jó legyen.

2022. szept. 28. 18:54
 28/53 A kérdező kommentje:

#27 Ez lehet igaz lesz de bele gondolva hogy mi volt az első válság idején , hát majd meglatjuk.

Mindig van aki inkább olcsóbban eladja mert rászorul. Engem ezért úgy neveznenének hogy hiéna de egyáltalán nem vagyok az sőt. Igazából csak olcsóbban akarok valamit még venni. Ennyi.

Mindent a piac határoz meg. A piac bearazza. Ha nem lesz aki meglegyen csökkenni fog az ár.

Türelmesnek kell lenni.

2022. szept. 28. 19:59
 29/53 anonim ***** válasza:
80%

Kedves hiéna.

Ha van erre néhány évtizeded, akkor hajrá.

2022. szept. 28. 20:02
 30/53 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok hiéna hidd el. Csak nem akarok ostoba módon eladosodni teljesen. Ennyi az egész. Próbálok a jövőre is gondolni. Semmi több.
2022. szept. 28. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!