20-30 közöttiek! Fogtok tudni saját lakást vagy házat venni a következő 5-10 évben?
Sajnos nem nagyon van rá esély. 25 vagyok, 4-5 éve dolgozok, de albérletet kell fizetnem. Elég jól tudok spórolni, nem szórom felesleges dolgokra a pénzt. Így 4,4 milliót sikerült összegyűjtenem. Ebből csak nagyon lepusztult házakat tudnék venni a semmi közepén, én pedig Bp-n szeretnék maradni egyelőre. Közben úgy érzem, hogy egyre távolabb a cél, pedig egy kis garzont szeretnék csak akár külsőbb kerületben. (ahonnan azért jó a tömegközlekedés, mert autót nem szeretnék fenntartani)
Gyűjtögetem tovább ahogy tudom, de a fizetésem alig nő, a lakbér, rezsi és megélhetés ára viszont egyre több.
Ha ez így megy tovább, valószínűleg nem maradok az országban később.
Hát nem tudom, nekem a munkatársaim akik albérletben vannak Ausztriában, azok a lakások ezerszer jobbak, mint az itthoniak.
Szarásig vannak szigetelve, egy árva hang nem szűrődik át, itthon ilyen nem nagyon van, még az új építésűek is papírvékonyak, aztán 40+ tól kezdődnek.
Nem egy munkatársam lakik itthon újba ráadásul 400 eurókért adják ki, aztán átjön minden hang.
Nem tudom..
29 éves vagyok albérletbe kényszerűltem mert az örökséget elveszettem jogtalanul.
Hiába spórolok, de önrészből sose fogok tudni venni egy lakást.
Nem tudom, hogyan és miként tudok majd lakást venni és ez nagyon stresszel engem mert sose voltam ilyen helyzetbe még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!