Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy ilyen 360 fokos virtuális...

Egy ilyen 360 fokos virtuális ingatlanbejárást meg tudok magamnak is csinálni, vagy kell hozzá fotós, vagy valami program?

Figyelt kérdés
Hirdetem a lakásomat, és egyszerűbb lenne csak egy linket elküldeni az érdeklődőknek, hogy a komolytalanok ne is jöjjenek már el személyesen rabolni az időmet.

#ingatlan #virtuális ingatlanbejárás
2022. aug. 26. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Körpanoráma fotó készítés. Így keress rá, minden le van írva.
2022. aug. 26. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb telefonon eleve rajta van ez a program.

Pl. Xiaomi.

2022. aug. 26. 16:33
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Samsungom van :D A saját fotó app ennek olyat tud hogy panorámafotó, de az ilyen széles "csík" képet csinál csak, amiből nem lesz 360 fokos kép, akármivel nyitom meg... facebookon láttam másnál már olyat, hogy alapból ilyen körbenézős képként fel lehet tölteni, de azt szerintem fotós csinálta neki.
2022. aug. 27. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocs, de ma már mindenki "fotós".

Vagy ahogyan ezt a műveltebbek mondják:

"ma már -szinte- mindenki zsebében ott lapul egy nagy tudású fényképezőgép, amivel időnként telefonálni is szoktak".

2022. aug. 27. 17:23
 5/7 A kérdező kommentje:

#4 a rendes képeket nyilván én csináltam a hirdetéshez. Szerény vagyok de szerintem jobbak lettek mint az ingatlanosok (vagy az ő fotósaik) képeinek 80%-a amit feltesznek :D

Láttam pár hirdetésnél virtuális sétát, gondoltam én is teszek fel egyet, de azért ez nem a "mindenki fotós" kategória, pedig nem vagyok hülye a mobilomhoz, se a mobilos fotózáshoz.

Másrészt amúgy kiderült hogy pl. ingatlancomon magánszemély nem oszthat meg 360 fokos virtuális sétát, csak ingatlanközvetítő... ez milyen már. Mindegy, a panorámaképeket meg egyelőre hanyagolom, vagy keresek hozzá egy rendes fotóst aki megcsinálja a 360 fokos fotókat és a virtuális ingatlanbejárást is.

2022. szept. 1. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a linket nem tiltják.

Vagyis egy ingyenes oldalra feltöltheted a virtuálist és beteszed a hirdetésedbe a linkjét.

2022. szept. 1. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
2022. szept. 1. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!