Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen hely most Ercsi?

Milyen hely most Ercsi?

Figyelt kérdés

Főleg a magyar híresemberes utcák környéke érdekelne (Petőfi, Jókai, Szent I., Kodály, stb.).

Az, hogy a településen sok a "cé" alapvetően nem izgat, 15 évig éltem Csepelen, megszoktam a látványt.

Ha ezen utcák nem csak látszatra tűnnek jobb környéknek, akkor kiegyezem vele.

Főleg ott élők véleménye érdekelne. Mennyit hígult az elmúlt években a lakosság? Úgy hallottam igen meglódultak a városi fehér népek abba az irányba.

2022. aug. 18. 13:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
A lényeget fogtad meg te most vagy sose jártál Budapesten vagy nem tudom mondtam, hogy még nagyon sok rossz rész van 15 be se költöznék akárhova Havanna lakótelep stb is kerülendő Újpestet is lehet szidni… nagyon sokáig Békásmegyert is szidták zugló és kifele a hév vonalán a sok erőszak és a belvárost még nem is említve, most hogy ezen túl léptünk és sehova ne költözünk mert jajj mi lesz olyanok véleményére vagyok kiváncsi akik ott laknak, nem a károgókra, illetve a kérdést feltevő véleményére.
2022. aug. 25. 14:05
 12/30 A kérdező kommentje:

Hát itt nem lettem okosabb, viszont körbekérdezősködtem. 2 kollégám lakik Ercsiben, elmondták merrefelé nem költöznének, és hogy inkább régebben voltak komolyabb problémák. Mostmár ha az ember nem költözik a dzsumbuj közepére és nem zavarja, hogy tele van dakotákkal az orvosi rendelő pl., akkor teljesen élhető.

Mi megnéztünk ott vagy 8 házat, mindig megkérdeztük erről a tulajokat is. Kivétel nélkül azt mondták, hogy 10+ éve élnek ott és sosem érte őket attrocitás. Ingatlanos pedig több is mondta, hogy óriási a kereslet, nagyon sok fehér ember megy egyre kijjebb, ez látszik is az árakon. Persze nem erre alapoztunk, mert ha el akarom adni az ingatlanomat, én sem mondom azt, hogy sz*r a környék...

A kollégáim azt mondták a vasútállomás környéke teljesen felejtős és Tótlik Dunához közelebb eső része is, de az a környék már tisztul.

A távfelügyeleti rendszer azért alap, de én most nem gondolom, hogy rosszabb lenne a szitu, mint mondjuk Csepel szívében. Meg kell szokni a látványt és ennyi. :D

2022. aug. 25. 14:29
 13/30 anonim ***** válasza:

12: nyilván mérlegelni kell, és kompromisszumokat kötni.

Te hajlandó vagy elviselni az óbégatást az utcán-rendelőben-boltban - más meg inkább a lehető legtávolabb költözik tőlük, és abban köt kompromisszumot, hogy nem vesz családi házat....

2022. aug. 25. 14:31
 14/30 A kérdező kommentje:

Igen, de ez milyen szinten kapcsolódik a kérdéshez?

Én a 9-es kérdésére válaszoltam, hogy van-e frissebb infóm. Van, leírtam.

Senkit nem akarok meggyőzni a prioritásai módosításáról... sőt.

2022. aug. 25. 14:44
 15/30 anonim ***** válasza:

13 ha te panelban vagy társasházban boltban nem hallgattál még óbégatást tényleg nagyon szerencsés vagy de mint mondtam szomszéd és környék függő.. de hagyjuk is.

Köszönöm kérdező :D hasonló magán véleményeket kaptam eddig én is!

2022. aug. 25. 14:47
 16/30 anonim ***** válasza:
69%

Hát akkor költözzetek oda.

Azért rohadtul nem mindegy, hogy a gyerekeidnek kifélék-mifélék lesznek az osztálytársai az iskolában....

2022. aug. 25. 14:54
 17/30 A kérdező kommentje:

És ha én Budaörsön,

vagy Bp. egy elit negyedében dolgozom és evidens, hogy viszem magammal oda a gyereket bölcsibe, oviba, iskolába?

Nem gondolom, hogy jobb a helyzet egy 8. kerületi, vagy egy csepeli iskolában mondjuk, az ingázás pedig részünkről bele van kalkulálva, mivel nem Ercsihez köt a munkahelyünk. Az már mindegy, hogy a gyerek is a hátsóülésen ül-e, vagy őt kipattintom három utcával arrébb.

2022. aug. 25. 14:59
 18/30 anonim ***** válasza:
54%

szerencsétlen gyereket húzod-vonod reggel 6-kor?

Ráadásul akkor helyben egy gyökértelen gyerek lesz, mert egyetlen óvoda vagy iskolatársa se lesz... Mi lesz, ha suli utáni program van, vagy ottmaradna játszani barátoknál. Hazamész Ercsibe, aztán este 8-kor vissza érte...?

2022. aug. 25. 15:01
 19/30 anonim ***** válasza:
68%

Feszt állítod, hogy Csepelen hozzá voltál szokva a cigányokhoz...

Csak ne hagyd ki a számításból, hogy Ercsiben NEM a csepeli cigányok lesznek.... Hanem a sokkal civilizálatlanabb fajta...

2022. aug. 25. 15:02
 20/30 anonim ***** válasza:
27%

A gyerekemnek olyan normális társai lesznek mint a kérdező gyereke… és nem olyanok mint ti remélem… borzasztó milyenek vagytok… majd mindjárt még a kérdezőt szarozzátok egy fúl más kérdés miatt??? Hogy veszed a bátorságot, hogy ítélkezz arról, hogy hogy neveli vagy hova mikor viszi a gyerekét…. Undorítóak vagytok

Bocs kérdező, hogy vissza mertem kérdezni legközelebb csak privátba kérdezek bárkitől mert itt a sok primitívtől nem lehet..

ha még kulturáltan hasznos választ adtál volna hogy igen te itt és ott laksz ez óta és ezt meg azt ajánlod de neem…

2022. aug. 25. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!