Falusi CSOK-al kapcsolatban valaki tud megválaszolni pár kérdésemet?
Olyan kérdésem lenne hogy Falusi CSOK igénylésénél a vételár hány %-nak kell lennie a foglalónak?
Van erre valami szabály?
Illetve azt kérhetem hogy foglaló helyett előleget szeretnék lerakni,és ha valami miatt meghiúsul visszakapom?
Azt tudom,hogy a megvételre szánt ingatlanban mindkettőnknek tulajdonosoknak kell lennünk,kizáró ok lehet ha a férjemnek van tulajdonhányada öröklés után ingatlanban?
Ha a fűtésre korszerűsitést vállalunk,az értékbecslő érkezésekor kell rendelkeznie az ingatlannak fűtési rendszerrel a helységekben?
Mi az otp-be kaptunk részletes tájékoztatást a csokkal kapcsolatban, mindenre is válaszolnak.
Amúgy csok ház esetén 0% is elég volt kb 15 milliós házat vásároltak.
Eladótól függ, ezért kérnek foglalót, mert sokáig is eltarthat és akk még se sikerül.
Nem számít az egyéb ingatlan, amennyiben nem abban éltek hivatalosan.
Én úgy tudom a fűtési rendszernek legalább a terve legyen meg, illetve a megrendelő lapja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!