Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A vidéki ingatlanosok nagy...

A vidéki ingatlanosok nagy része inkompetens, vagy csak mi fogtunk ki ilyeneket?

Figyelt kérdés
A mi esetünkben többször is előfordult, hogy nemhogy a térképmásolatot, de a tulajdonlapot nem kérték le, nem voltak tisztában a tulaj személyével, (mesélt a tulajdonosról, aztán kiderült, hogy végig keverte a rokonával) kérdeztünk valamit az értékbecsléssel kapcsolatban és azt állította, hogy nincsen értékbecslő ismerőse, szóval nekünk kellett utánajárni a kérdéseinknek. Tök amatőr kérdéseket fel tudtak tenni néha. Az egyik nagyon átlátszó módon pszichológiai nyomás alá is akart tenni minket sunyin. Úgy érezzük, hogy már mi, az első házunk vásárlása után, így, hogy először csináltuk végig, már korrektebb és tájékozottabb ingatlanosok lennénk, mint akikkel találkoztunk.
2022. aug. 9. 20:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
A tobbseguk inkompetens, fuggetlenul attol hogy videki vagy sem...
2022. aug. 9. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én vevőként elmentem a város legnagyobb ingatlanirodájához, hogy így könnyebben meg tudjuk nézni a kínálatukat (gondoltam én), pl. egy nap sorban több lakást is, amit ők hirdetnek. Az lett a vége, hogy a legszarabb túlárazott szarokat akarták nekem eladni, amiket gondolom már minimum hónapok óta nem vett meg senki. A jókról pedig azt kamuzták hiába vannak benne a rendszerben, már elkeltek. Végül ott hagytam ezt az ügynököt, felhívtam a biztonság kedvéért más telefonszámról az egyik nekem tetsző hirdetésüket (amit az azt hirdető ügynök vett fel) és kiderült még megvan persze az a lakás is.
2022. aug. 9. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
Az is balf@sz, aki ingatlanoson keresztül kívánja eladni a lakását, az is aki ezen keresztül szeretne lakást vásárolni vagy bérelni.
2022. aug. 9. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Vannak rendes ingatlanosok is, csak sokkal nagyobb haszonkulccsal.
2022. aug. 9. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:
44%
3. Honnan a pitsából tudtam volna milyenek az ingatlanosok, huszonévesen az első lakásomat vettem b@+?! Te már szobatisztan jöttél a világra, vagy később kellett neked is megtanulni, mint mindenki másnak?
2022. aug. 9. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
69%

#5, 21 evesen vettem ingatlant, ingatlanos nelkul. Apam segitett a papirokkal. Eladni szinten ingatlanos nelkul sikerult 2 het alatt.

Nem atomfizika egy eladas vagy vasarlas. Ennyinek igazan utanna lehet nezni, foleg a mostani online vilagban.

Attol fuggetlenul kellett alkalmazni ingatlanos mas ugyben, tudtam hogy csapnivaloak lesznek, es nem is okoztak csalodast.

2022. aug. 9. 22:31
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Őszintén, ki megy ingatlanosnak? A 90%-ának köze sincs az építőiparhoz vagy a joghoz, vagy legalább a baki ügyintézéshez. Szimplán nem találtak jobb "állást".

Én nem tudom, hogy miért nem esik le az embereknek 2022-ben, hogy már NINCS szükség ingatlanirodákra. Ott az internet, van 2-3 nagyobb hirdetőportál, amire kirakják a lakásokat és magadnak kell kitúrni.

Nem is értem, hogy mit gondolnak az emberek, mit tud az ingatlanos?

- A szerződést nem ők írják, hanem vagy egy ügyvéd, vagy az eladók (ha elég bátrak).

- Az esetleges hitelt nem ők intézik, mert közük sincs hozzá.

- A hirdetést jobb ha nem ők írják, képeket az eladó is tud készíteni.

- Ha valami konkrét érdekel az ingatlanról, akkor vagy hív a vevő magával egy szakmabelit (építészt, statikust, vagy legalább valami sokat látott kőművest), esetleg az eladót magát kérdezi, aki már x évtizede akár ott él és ismeri a házat.

Mit tud ehhez az ügyhoz hozzátenni az ingatlanos?

2022. aug. 9. 22:58
 8/13 A kérdező kommentje:
Én csak akkor kérnék fel ingatlanost, ha messze laknék a háztól, amit árulok, vagy nagyon sokat dolgozok és nem tudom nyitogatni az ajtót a vevőknek.
2022. aug. 10. 09:22
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
én is csak balfék ingatlanosokkal találkoztam, akik vagy nem mutatták meg soha az ingatlant vagy megmutatták de hülyeségeket mondtak róla. Nem egy nagy dolog megvenni egy lakást, csak egy ügyvéd kell.
2022. aug. 10. 13:29
 10/13 anonim ***** válasza:
72%
Az összes egy féreg!
2022. aug. 11. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!