A vidéki ingatlanosok nagy része inkompetens, vagy csak mi fogtunk ki ilyeneket?
#5, 21 evesen vettem ingatlant, ingatlanos nelkul. Apam segitett a papirokkal. Eladni szinten ingatlanos nelkul sikerult 2 het alatt.
Nem atomfizika egy eladas vagy vasarlas. Ennyinek igazan utanna lehet nezni, foleg a mostani online vilagban.
Attol fuggetlenul kellett alkalmazni ingatlanos mas ugyben, tudtam hogy csapnivaloak lesznek, es nem is okoztak csalodast.
Őszintén, ki megy ingatlanosnak? A 90%-ának köze sincs az építőiparhoz vagy a joghoz, vagy legalább a baki ügyintézéshez. Szimplán nem találtak jobb "állást".
Én nem tudom, hogy miért nem esik le az embereknek 2022-ben, hogy már NINCS szükség ingatlanirodákra. Ott az internet, van 2-3 nagyobb hirdetőportál, amire kirakják a lakásokat és magadnak kell kitúrni.
Nem is értem, hogy mit gondolnak az emberek, mit tud az ingatlanos?
- A szerződést nem ők írják, hanem vagy egy ügyvéd, vagy az eladók (ha elég bátrak).
- Az esetleges hitelt nem ők intézik, mert közük sincs hozzá.
- A hirdetést jobb ha nem ők írják, képeket az eladó is tud készíteni.
- Ha valami konkrét érdekel az ingatlanról, akkor vagy hív a vevő magával egy szakmabelit (építészt, statikust, vagy legalább valami sokat látott kőművest), esetleg az eladót magát kérdezi, aki már x évtizede akár ott él és ismeri a házat.
Mit tud ehhez az ügyhoz hozzátenni az ingatlanos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!