Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek ennek a...

Mi a véleményetek ennek a lakásnak az alaprajzáról?

Figyelt kérdés

Szerintetek jó, élhető?

[link]

2022. júl. 3. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Nem arról volt szó, hogy mit fogadnék el!

Hidd el, ha nincs más, akkor egy sufniban is ellakna az ember.

Az alaprajz erősen hajaz az újépítésű lakások tipikus elosztására, cirka 1M Ft-os M2 áron.

Amit legtöbbünk évtizedekig törlesztene.

Amennyiben ez a helyzet, akkor pedig az a kicsi legalább élhető és praktikus legyen.

Én sem lakok ettől különb helyen, sőt... de attól még tapasztalatom van, hogy hogyan lehet élhetőbbé tenni a vackomat.

2022. júl. 4. 11:03
 12/14 anonim ***** válasza:
37%

Ha a kis lyuk összenyithazó a nappalival, akkor már nem lesz rossz elosztás, de ez így mindenhol szűkös.

A másik gond oedig a szellőztetés, ha a lépcsőház zárt, akkor nem lehet rendesen szellőztetni a lakásban

2022. júl. 4. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Most mi az, hogy jó, élhető? Vagy az vagy nem az, neked kell látnod, nem alaprajz hanem helyszíni szemle alapján.
2022. júl. 5. 18:30
 14/14 anonim ***** válasza:
59%

Amúgy én is azt mondom, hogy 1-2 főre kényelmes, 1 gyerekkel amíg kicsi, addig szerintem alapvetően oké, nagyobb gyerekkel, több gyerekkel pedig felejtős.

Amit én látok:

A kisebbik szoba az félszoba, oda elfér egy ágy meg kisebb gardrób és annyi, inkább csak háló fülke. Esetleg kis gyereknek kezdő szoba. Volt ekkora szobám, egy ágy + gardrób volt benne és tényleg csak alvásra használtam.

A nagyobbik szoba vagy szülői szoba, vagy dolgozó vagy vendégnek is jó lehet.

Ami szerintem nagyon kevés az a nappali. 18 m2 összesen, ebből a fele közlekedő terület, erkély ajtóhoz nem tudsz bútorozni, konyhához úgyszintén nem.

Konyha területéhez számolj még hozzá egy hűtőt, mert az nincsen, és máris nincsen semmi de semmi helyed. Valahol kajálni is le kellene ülni.

Alapból a 18 m2-ből 3-4 közlekedő felület, a konyha is 5-6 m2 és marad "nappalinak" 8-10 m2, egy kicsi kanapé + TV aztán annyi.

2022. júl. 5. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!