Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek ennek a...

Mi a véleményetek ennek a lakásnak az alaprajzáról?

Figyelt kérdés

Szerintetek jó, élhető?

[link]

2022. júl. 3. 20:44
1 2
 1/14 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
66%

Hány főnek?

Két főnek tökéletes lehet, tudnak vendéget is fogadni a vendégszobába.

Gyerekkel - háát, már elég szűkös úgy. Az a 6 négyzetméter egy kis törpnek elég lehet, de egy 8-9 éves gyerek is már nagyobb szobára, íróasztalra, gamer-sarokra vágyik, a ruháit, tanszereit is pakolni kell valahova, abba a pici szobába pedig egy ruhásszekrény sem fér be már.

A nappali is elég szűkös a 18 mégyzetméterével.

2022. júl. 3. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Igazat adok az elsőnek. 1-2 főre tök jó, afelett szűkös. Nekem 15 nm a nappalim konyha nélkül, az se nagy, és akkor még étkezőasztalt is tenni kell valahová. Viszont a nagyobbik háló és a fürdő mérete korrekt, èlhető, kihasználható.
2022. júl. 3. 21:13
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
A kisebb szoba jó hálónak, mert oda úgyis csak egy ágy kell, a nagyobba meg mehet a gyerek. Ha nem otthon dolgoztok, akkor szerintem egy gyerekkel tök jó.
2022. júl. 3. 21:22
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

A 18m2 konyha/nappali/étkezőnek kényelmetlenül kicsi egy kis családnak.

A kis háló egy nulla, ráadásul ha gyerekszoba, akkor a szülői háló mellett nem túl praktikus.

Vendégszobának meg nem tartanám meg.

Inkább lenne a nappali része és ha vendég jön,akkor átengedem a hálót én/mi meg alszunk a nappaliban.

A fürdő a wc-vel egyben, megint csak kompromisszumos megoldás.

Összességében ez olyan elosztás,ami 1-2 fő részére elfogadható.

De azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy milyen keretek között lehet tervezni és a lakás helyzete, helye mennyire megfelelő.

2022. júl. 3. 21:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A 6nm tényleg elég pici, gyerekszobának nem javaslom.
2022. júl. 3. 21:45
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem rossz, de tényleg az, amihez 3-an már erős minimalizmusra törekvés is szükségeltetik, mert mindent elnyelő ruhásszekrények már nem igazán fognak beférni.
2022. júl. 3. 22:15
 7/14 Japán Gulyás ***** válasza:
92%
Nem, ez a tipikus minél több szobát zsúfoljunk össze, hogy a beruházónak megérje típusú ingatlan. Ez az elrendezés inkább működhet 1 háló- + 1 dolgozószoba vagy 1 háló- + 1 vendégszobaként, mintsem 2 hálószobás lakásként.
2022. júl. 3. 23:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A masodik felszoba tul pici, jelenleg 7.8 m2 halom van, ez is mar limit, egy 140 centi szeles agyon kivul nem fer ide be nagyon semmi. Max dolgozonak lehet hasznalni, vagy vendegszobanak. Gyerekszobanak azert se praktikus, mert a masik halo mellett van kozvetlen, es hat na.. A fursot is irtak, hogy jobb ha kulon van a WC, de ket fonek igy se rossz. Az amerikai konyhas nappali megoszto, en a szagok miatt jobban szeretem ha zart a konyha, de igy se rossz. Amit meg hozza fuznek, hogy az ablakok egy oldalon vannak mind, igy nagyon nehez kereszthuzatot csinalni. Ott ahol lakom szinten egy oldalon van az osszes ablak, ezert nagyon nehez rendesen kiszelloztetni.. A balkon tetszik. Ez egy 1-2 fos lakas max szerintem.
2022. júl. 4. 00:31
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

Ez egy tipikus legénylakás, hogy legyen időnként hová vinni a csajt.

Ráadásul rosszul megtervezett, mert ahhoz, hogy be tudjál menni a nagyobbik hálószobába, le kellett faragni a kisebbik szoba tetejét.

12 m2 alatt már fél szobáról beszélünk, a 6 m2 már csak egy gardróbnak lenne jó.

Családi életre hosszabb távon alkalmatlan.

2022. júl. 4. 01:04
 10/14 anonim ***** válasza:
25%
Hàt én elfogadnám. Itt nagy luxusban élnek emberek,ha ezt lekicsinylik.
2022. júl. 4. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!