A debreceni 22 emetes toronyházban megéri lakást venni?
Figyelt kérdés
Milyen a lakóközösség, mennyire értékálló ott egy lakás, jó ott lakni?2022. júl. 1. 03:36
1/3 anonim válasza:
Én laktam ott a 16.-on.
Jó hogy van portaszolgálat, és a liftekkel sem volt semmi baj.
Szép a kilátás, de gyakran fúj a szél.
A vasutat, a villamosokat meg lehet szokni.
Az szokatlan volt, hogy majdnem annyian laknak benne mint egy faluban.
Ha a tetején valóban megnyílik a panoráma kilátó/étterem, akkor kevés lesz a liftek száma!
2/3 anonim válasza:
Ha csak átmeneti állapot akkor igen. Hosszú távra elgondolkodnék milyen céljaim vannak. Nem egyszerű Debrecenben jó helyre költözni,főleg a belváros közelében. Mi a Wesselényi lakótelep (bár nem lakótelepi a hangulat) mellett döntöttünk anno (Vígkedvű Mihály utca). A legjobb választás volt, és sok lakást megnéztünk + kertes házakat szerte a városban.
3/3 anonim válasza:
Majdnem 30 misisért láttam ott egy másfél szobásat, annyiért már lehet találni normálisabbat is. Ha nagyon olcsó lenne talán átmenetileg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!