Miért olyan drága az Óbudai lakótelep miközben iszonyatosan lepukkant az egész?
Igen én az Eurocentertől nem messze lakom egy panelban. Ha ez neked lepukkant, akkor még nem jártál igazán lepukkant helyeken, mint pl. a hetedik, nyolcadik vagy akár kilencedik kerület gettóbb részei.
Mi ezzel a környékkel a probléma? Viszonylag csendes, vannak tök jó parkos részek, boltok, stb. Az igaz, hogy csövesből is van jópár, de ezen kívül én nem látok semmi borzasztót.
17:
Én meg a XX. kerületben lakok, van itt meg a szomszéd kerületekben rengeteg lepukkadt lakótelep, szóval van összehasonlítási alapom. Az Óbudai-lakótelepet a Flórián tértől északra kimondottan lepukkadtnak látom, főleg ahhoz képest, hogy budai oldal. Elég sok csövesformacalak mászkál, sok a fel nem újított panelhaz, nincsenek rendben a közterületek. A Flórián térnek is van egy kis Boráros feelingje.
18-as látja jól. Én is a Flóriántól északra lakom és nagyon gáz az egész. Primitív, lepukkant, alig vannak felújítva a bitang nagy házak. A közterületek is primitívek lepukkantak, a járdák randák, csúnyák, minden ápolatlan és gondozatlan.
Szomorú az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!