Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mért tűznek olyan üzeneteket...

Mért tűznek olyan üzeneteket az ajtókra, hogy megszeretnék venni a lakást?

Figyelt kérdés

V. kerületben a Parlament mellett van lakásom. A postaládában kb mindig találok 5db cetlit, hogy "Magánemberként szeretnék lakást vásárolni a házban".

Persze ki van nyomtatva, de úgy nézki mintha valaki kézzel írta volna, de már vagy 5 éve ugyan azt a mintát dobják be. Tehát kizárt, hogy valaki azóta nem talált lakást.

Ezzel az idő embereket akarják befektettők megcélozni, hogy olcsón adják el a lakásukat mielőtt felkerülni a piacra és gyorsan a többi érdeklődő előtt egy alacsonyabb ajánlattal megvegyék?

Most az ajtónkra rá volt ragasztva egy cetli, hogy "Információm szerint ön árulja a lakását. Kérem hívjon az alábbi telefonszámon".

Komolyan odáig fajult a helyzet, hogy már nem elég hogy a postaládába dobják, de már ajtókra is ki ragasztják?

Vagy ez valami betörő banda és azt tesztelik, hogy mennyi idő alatt tűnik el a cetlin, azaz van-e valaki a lakásban?

(Csak mert V. kerület jobb részei gyakori, hogy külföldi a tulajdonos és hónapokig nincs itt. A szomszédom amerikai és már 2 éve nem volt a lakásában a covid miatt.)

2022. jún. 22. 18:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Kókler ingatlanosok. Nálunk is szokás.
2022. jún. 22. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

itt Újbudán is mindenáron venni akarnak...

...itt-ott akad ám némi szépséghiba is...úgy hívják tippadás. Tudják, hol laknak idősek, azoknál próbálkoznak többnyire.

2022. jún. 22. 19:16
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Talán mert meg akarják venni a lakásod?!
2022. jún. 22. 19:31
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Másféle ingatlanoknál is vannak ilyenek oda tűzve a kapura.
2022. jún. 22. 19:40
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Az áron aluli vételekre vadászó hiénák. Aki lakást keres és hajlandó a normális piaci árat megfizetni, az felmegy bármelyik ingatlanhirdetési oldarla és talál kedvére valót.
2022. jún. 22. 19:46
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Én egy barátom 6. kerületi lakásában lakom pár hónapja, de itt is naponta legalább 5 olyan papír van, hogy ebben a házban akar lakást, meg hogy kifejezetten ezt a lakást akarja megvenni. Eddig nem érdekelt, gondoltam, valamelyik szomszéd van megveszve, hogy a 8 lakásból neki nem elég egy tulajdon.
2022. jún. 22. 20:07
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Bp-i családi házas környéken lakom. Minden héten van 2-3 ilyen kézírásos nyomtatvány bedobva a postaládámba.

Sőt a múltkor be is csöngetett egy ilyen rossz arcú egyén, hogy

"úgy hallotta, hogy valamelyik ház eladó ebben az utcában, csak már nem emlékszik a pontos címre".

Vagyis tőlem remélt valami tippet.

Nincsen határa a pofátlanságnak.

2022. jún. 22. 20:30
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Hívd fel, kérdezd meg, hogy miért így keres! Én is kíváncsi vagyok.
2022. jún. 22. 21:19
 9/13 anonim ***** válasza:
26%
De annyi helyesírási hiba biztos nincs bennük, mint ebben a kérdésben.
2022. jún. 22. 21:19
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

A rohadt tippingatlan gyartja a ceiket!! Dolgoztam naluk. Undorito csalo ceg. 2 honapja dolgoztam ottosztottam a fenymasolt cedulakat a ladakba es amikor el tudtam volna adni egy lakast,akkor azt mondta a fonok,Gorzsony Peter,hogy en meg ne adjak el. Hirdessek inkabb,noveljem az adatbazist. Na ekkor leptem ki.

Azota kideritettem a youtubos kis Kalmarok nevu musorbol,h petikenek sajat ingatlanirodaja van kulon a nevere pluszban,ahol nyilvanvaloan az ilyen balekok altal osszegyujtott ingatlanokat adja el…

Undorito.

2022. jún. 23. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!