Mért tűznek olyan üzeneteket az ajtókra, hogy megszeretnék venni a lakást?
V. kerületben a Parlament mellett van lakásom. A postaládában kb mindig találok 5db cetlit, hogy "Magánemberként szeretnék lakást vásárolni a házban".
Persze ki van nyomtatva, de úgy nézki mintha valaki kézzel írta volna, de már vagy 5 éve ugyan azt a mintát dobják be. Tehát kizárt, hogy valaki azóta nem talált lakást.
Ezzel az idő embereket akarják befektettők megcélozni, hogy olcsón adják el a lakásukat mielőtt felkerülni a piacra és gyorsan a többi érdeklődő előtt egy alacsonyabb ajánlattal megvegyék?
Most az ajtónkra rá volt ragasztva egy cetli, hogy "Információm szerint ön árulja a lakását. Kérem hívjon az alábbi telefonszámon".
Komolyan odáig fajult a helyzet, hogy már nem elég hogy a postaládába dobják, de már ajtókra is ki ragasztják?
Vagy ez valami betörő banda és azt tesztelik, hogy mennyi idő alatt tűnik el a cetlin, azaz van-e valaki a lakásban?
(Csak mert V. kerület jobb részei gyakori, hogy külföldi a tulajdonos és hónapokig nincs itt. A szomszédom amerikai és már 2 éve nem volt a lakásában a covid miatt.)
itt Újbudán is mindenáron venni akarnak...
...itt-ott akad ám némi szépséghiba is...úgy hívják tippadás. Tudják, hol laknak idősek, azoknál próbálkoznak többnyire.
Bp-i családi házas környéken lakom. Minden héten van 2-3 ilyen kézírásos nyomtatvány bedobva a postaládámba.
Sőt a múltkor be is csöngetett egy ilyen rossz arcú egyén, hogy
"úgy hallotta, hogy valamelyik ház eladó ebben az utcában, csak már nem emlékszik a pontos címre".
Vagyis tőlem remélt valami tippet.
Nincsen határa a pofátlanságnak.
A rohadt tippingatlan gyartja a ceiket!! Dolgoztam naluk. Undorito csalo ceg. 2 honapja dolgoztam ottosztottam a fenymasolt cedulakat a ladakba es amikor el tudtam volna adni egy lakast,akkor azt mondta a fonok,Gorzsony Peter,hogy en meg ne adjak el. Hirdessek inkabb,noveljem az adatbazist. Na ekkor leptem ki.
Azota kideritettem a youtubos kis Kalmarok nevu musorbol,h petikenek sajat ingatlanirodaja van kulon a nevere pluszban,ahol nyilvanvaloan az ilyen balekok altal osszegyujtott ingatlanokat adja el…
Undorito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!