Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Volt már olyan, hogy megvettél...

Volt már olyan, hogy megvettél egy lakást/házat kizárólag a jó ára és a környék miatt, de egyébként akkor még egyáltalán nem tudtad benne elképzelni az életedet, aztán végül mégis megszeretted, miután beköltöztél?

Figyelt kérdés
Illetve ugyanez fordítva, hogy a lakás/ház szerelem volt első látásra, aztán beköltözés után megbántad, mert rájöttél, hogy mégsem neked való? Mik voltak az okok? Lakás vagy ház volt, város vagy falu?

2021. dec. 12. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Én így voltam vele pár éve, vettem egy tanyasi házat. Nem szerettem az elején, úgy voltam vele, hogy világvégén van, nincs a közelben semmi stb. Azután, hogy beköltöztem, rájöttem hogy mennyivel jobb mint egy panelban. Csendes, természetes környék felüdülés volt a város zajától távol. Internet, áram, víz volt és fa tüzelésű cserépkályha. 2 kutyával, 1 macskával és később pár háziállattal jó volt. Most munka miatt elköltöztem onnan, de most is egy faluban lakok albiba.
2021. dec. 12. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

Most próbálunk venni egy jó panelt.Nem fogunk oda költözni,város széli családi házban lakunk. Volt 1 zártkerti ingatlanunk,ahol életünk nagy részét leéltük.Pár milliót ide be is ruháztunk.

Az érte kapott pénzt ebbe az ingatlanba fektetjük,mert itt látjuk,hogy nem veszti értékét.Aztán ki is adhatjuk.A végén a gyerekeink megöröklik.

2021. dec. 12. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Végülis a lakásomat így vettem. Nem bántam meg.
2021. dec. 12. 19:19
 4/4 anonim válasza:
82%

Hát ez most elég aktuális kérdés nekem…

Volt egy nagy álmunk a férjemmel, egy adott városrész, ikerházak, kis kerttel, zöldövezetben. A környékről tudni kell, hogy vadászni kell az eladó ingatlanokat és azonnal le kell csapni, ha valamelyik tetszik. Sokáig kerestük a megfelelőt, némi kompromisszumot éreztünk, hogy a forgalmasabb részen tudtunk megvenni egyet, de nagyon lelkesek voltunk annak ellenére, hogy némi felújítást igényel.

A lakásunkat nem akartuk eladni, inkább kiadtuk, emiatt hatalmas hitelt vettünk fel és minden pénzünket az elmúlt hónapokba ebbe az új házrészbe invesztáltuk. Rengeteget dolgoztunk rajta és még mindig esnek ki a csontvázak a szekrényből, rengeteg meló van még hátra.

Komolyan pánikban vagyok, hogy jól döntöttünk-e, mert nem érzem itt jól magam. Annak ellenére, hogy téglaház, jobban áthallom a szomszédot mint a panelban. A nyílászárók is rosszak, szakember szerint mind kuka, nem lehet beszigetelni sem, annyira szét vannak barmolva. Emiatt zajosabb is mint az előző lakásunk. Szívem szerint visszacsinálnám az egészet. Azt beszéltük, hogy vagy megszeretjük, vagy pár év múlva némi plusz felújítást követően túladunk rajta.

2021. dec. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!