Budapesti agglomeráció, melyik hely lenne optimális? Kicsit bajban vagyok.
Sajnos nagyon rossz helyzetbe kerultem, egyedul maradtam Magyaroszag eleg keleti reszen egy eleg nagy hazban. 23 eves vagyok, elvesztettem a rokonaimat, sajnos majdnem minden megtakaritasom elment a temetesre stb.
Munkalehetoseg itt nemigen van (csaladi vallalkozasunk volt, egyedul nem tudtam folytatni, felszamoltam).
A lenyeg: talaltam munkat Budapesten, illetve alberletet szept. 5-ig.
Eladom a csaladi hazunkat, amibol marad nekem 12-13millio.
Tudtok olyan telepulest mondani, ahonnan kb 1 ora alatt bp-n lehetnek es ennyibol tudnek venni nagyjabol bekoltozheto hazat?
Nem akarok programokat, leginkabb dolgozni jarnek tehat a kozlekedes a fo szempont.
Illetve a telepulesen lehetoleg ne legyen tul sok az alja ember..ertitek. Foleg h a hazban nem sokat leszek es egyedulallo no is vagyok.. de persze tudom ezert az arert nem a legjobb kornyeken vannak, azert van turokepessegem :D
Koszonom szepen ha tudtok segiteni, telepuleseket mondani, ahol mar ennyibol lehetne valami viskot venni.
A belvarosban a koruton, igy kb mindegy, hogy hova fut be a vonat, gyorsan ott vagyok metroval, 4-es vagy 6-os villamossal barhonnan :)
Az 1 ora inkabb a vonattal mondjuk a Bp-re erkezes lenne. Nem ismerem egesz jol a varost.
Ahogy neztem a terkepen a varosokat, vonatokat, talan valami Pilis fele lenne a jo. Kicsit szivas az esti orankent van vonat de kibirhato :)
Koszonom a kerdest, igy kiegesziteskeppen!
Köszönöm, nézegetem.
Ha valakinek van valamilyen tippje, vagy tapasztalat barmelyik telepulessel, megkoszonom ha megosztja velem. :)
3
"hát a Déli azért elég messzi van a körúttól"
Hja kb 10 percnyire metróval!!
Sajnos ennyiért csak cigótelepen tudsz venni.
Vagy külterületen, de oda meg nem tudsz bejelentkezni lakcímre, és vonat sem jár.
A vonattal elérhető települések eleve drágábbak.
7: Igen, vonattól metróig, és mire jön a metró, az +7 perc, 2-es metróból a felszínre még 2-3 perc a Blahán. Szóval lesz az 20 percnek is. Csak oda. Naponta oda-vissza az napi + 40 perc.
Míg a Nyugati az rögtön a körúton van, keleti meg kevesebb, mint 10 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!