Budapest agglomerációban melyek a legélhetőbb helyek? (részletek lent)
Azt a feladatot tűztük ki magunk elé, hogy szeretnénk egy kisebb kertes házat budapest környékén családalapítás céljából.
Lehetőleg minél levesebb "svéd cserediákkal" a környéken, és viszonylag élhető, nem balhés, csendes helyen.
A lista a következő:
Dunaharaszti, Taksony, Szigethalom, Dunavarsány, Délegyháza, Üllő, Tárnok, Martonvásár, Baracska, Kajászó, Tordas, Szigetcsép, Szigetújfalu, Tököl, Halásztelek.
Aki esetleg él vagy élt bármely településen írjon pár sort a környékről...
A Csepel-szigeti településeket szerintem kapásból felejtsd el, HA az autódhoz ragaszkodsz! Szörnyű nagy dugók szoktak lenni. HÉV-vel egyszerűbb bejutni, de az mindig tömve van a csúcsban.
Illetve Baracskát én a helyedben mellőzném, élhetetlen lett az utóbbi években a fenyegetőző, agresszív, rosszabbik fajta "cserediákok" miatt (biztos forrásból tudom, ott lakóktól).
A többi felsorolt településsel tudtommal nincs gond, de nézd meg a szomszédokat/környéket jó alaposan!!!
Szerintem Pest megye deli resze pusztulat, en biztosan eszakban gondolkodnek.
Solymar-Urom-Budakalasz-Pomaz
Deli agglomeracio tele van ipari parkokkal es gyarakkal ... rettenetes kamionforgalom, hatalmas dugok ... amugy sincs ott semmi ami miatt jo lenne ott elni.
Eszaki iranyban sokkal lakhatobb a kornyek, a pilisi telepuleseken jo elni es szep a kornyezet.
Üllőt nem ajánlom.
Mi Vecsésen élünk, de járok át és van pár ismerős ott.
A fél település felett megy a repülő, a másik fele mellett a kamion az új raktárak miatt.
Program semmi, a polgármester szar, sosem fejlődik semmi szinte.
Aki írja a budai oldalt, az biztosan tudja, hogy oda kB 100 milliót kell villantani. Másrészt ismerős Nagykovacsiban lakik, hát onnan sem leányálom bejutni, de gazdag, home office ban dolgozó embereknek jó.
De nem mindenki ez a réteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!