Lakásvásárlás Győrben vagy Pozsonyban(Szlovákia)?
Figyelt kérdés
Lakást akarunk venni a feleségemmel,ő szlovákiai szlovák Pozsonyból származik.
Én pedig Győri vagyok a szüleim még mindig Győrben élnek.
Jó ideje pesten élünk a feleségemmel,itt ismerkedtünk meg egymással az egyetemen,utána közösen béreltünk lakást.
És most jött el az ideje a közös lakásvásárlásnak.
De Pesten egyikünk se akar maradni.
A lakást 50-50%-ban fogjuk venni,ugyanannyit fogunk bele adni mindketten.
Mindketten külföldi vállalatnak dolgozunk távmunkában.
Én euróban feleségem fontban kapja a fizetését.
Hosszabb távon szerintetek hol lenne érdemesebb lakást venni?
2022. jún. 13. 13:53
11/18 anonim válasza:
semmivel sem élhetőbb győr, mint akármelyik megyeszékhely. semmivel nem is különb. ha munkát nem kell keresnetek, akkor igazából mindegy hova költöztök.
12/18 Japán Gulyás válasza:
Állapodjatok meg félúton: Rajka. Az már Pozsony agglomerációja, elképesztő mennyiségben költöznek oda a szlovákok és óriási ingatlan beruházások zajlanak. 5 év alatt kétszeresére nőtt a falu lakossága, ha így megy tovább ebben az évtizedben még biztos város lesz belőle.
13/18 anonim válasza:
Ne! Rajka közeléből mentünk Győrbe. Az egységnyi területre jutó suttyók számában magyar bajnok a mosonmagyaróvári járás és egyre romlik..
15/18 anonim válasza:
Győr élhetetlen kb tömeg nyomor.
16/18 anonim válasza:
Győrben is magas az 1 nm-re jutó suttyóm száma. az audi ide vonzotta keletről a szemetet…
17/18 anonim válasza:
Toleráns és liberális, homokos férfiként mondom, hogy Ki a fszom az a Jan Slota? Idösebb vagyok mint Szlovakia! Csak Györ jöhet szóba!!!
18/18 anonim válasza:
Végül hogy döntöttetek? Amúgy Eurovea környéke miatt én egyértelműen Pozsonyt választanám. Skytowerból szívesen elfogadnék egy lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!