Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kik azok, akik ilyen nagy...

Kik azok, akik ilyen nagy mennyiségben keresnek stúdió- illetve másfélszobás új lakást 50 millió felett?

Figyelt kérdés

Tényleg nézem az újépítésű lakásárakat és csodálkozom, hogy az emebrekenek ennyi felesleges pénzük van? 42 m2 indul 50 millió Ft-ról - ki az a hülye, aki egy ilyet megvesz, még ha vízparton is van? A kopsazi gátnál olyan zsúfoltan húzták fel ezeket, hogy a paneldzsungel ahhoz képest felüdülés.

És pont az egyszobás és másfelesek azok, amik a legjobban mennek. Lehetne mondani, hogy hát kezdő lakás, de ki tesz kezdő lakásba 50 milliót úgy, hogy max egy gyereket lehet benne felnevelni szűkösen? Érti ezt valaki? Kik veszik meg ezeket? Tényleg ennyire jó megy a magyarnak?

2022. jún. 7. 23:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

“ Mikor fognak ezek ennél többet érni?”

Jövőre. :)

2022. jún. 8. 11:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Amelyikben én vettem ott mindenki IT-s akit ismerek. Nekem hetente 1x kell bemennem dolgozni, a többi természetesen HO, így egyértelmű volt, hogy veszek itt én is egy lakást (52 nm 63,5 M Ft). Azért mégiscsak jobb egy balatoni panoráma a 25 m2-es teraszról, mint a Váci úton ülni egy kaptárban heti 5x8 órát. Ha találok olyan állást ahol ezt a heti 1 nap bejárást sem erőltetik akkor váltok is.
2022. jún. 8. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:
A mi lakásunk mellett épült tavaly egy újépítésű. A lakások 1,5-3 szobások és 50-88 millió között mentek el. Mindent megvették befektetők, főleg külföldi egyetemistáknak adták ki.
2022. jún. 8. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:

12: És mit takar a munkád pontosan?

Milyen végzettség kell hozzá?

2022. jún. 8. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Programozók, fejlesztők. Általában vesznek egyet Bp-n meg van mellette vidéken házuk.
2022. jún. 8. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!