Megéri most házat venni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az infláció miatt jó döntés -e most házat venni. Ha nem,akkor évekig várjunk bizonytalanságban? Lesz olcsóbb valamikor az élet, vagy ennél csak rosszabb lesz?2022. máj. 31. 22:40
31/33 anonim válasza:
Én is hasonlóan csináltam a 30ashoz.
Vidék,olcsón, nagy ház, nagy kert, felúhítandó.
Imádok felújítani. Ilyenkor mindig minden tökéletes lesz, mert ráérek, nem vár a következő ügyfél, nem spórolom ki az anyagokat, nincsen "jól van az úgy", hanem ha kell, visszabontok. Szó szerint megfizethetetlen ilyen minőségű házban élni.
A helyiek pedig kedvesek. Mindenkit ismerek már az utcában, mindegyikkel szoktam beszélgetni rendszeresen, imádom ezt a közösséget.
Bpen mindenki tahó, közömbös, "úgyse látom többet", állandóan politizálnak. A dugók elviselhetetlenek, a tömegközlekedés lassú, macerás és koszos. (és drága)
Én Bpre soha többet.
32/33 anonim válasza:
31 Fontosak a szomszédok, meghatározóak.
Szerencséd volt.
33/33 anonim válasza:
Teljesen így van. Szomszédok fontosak, és vagy nagy szerencséd van, vagy ezt is bele kell venni a házvásárlási szempontok közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!