Ezért valaki kifizeti az átlagos négyzetméterárat? Mi ebben a logika az eladó részéről? Bővebben lent.
Annyira ambivalens érzéseim vannak az ilyenekkel, amikor azt látom, hogy egy alapvetően szar, semmilyen adottságú ingatlanba beleölik a világ pénzét aztán igyekeznek eladni azt.
Ez is ilyen, hogy egyrészt tök szépen, igényesen meg van csinálva, másrészt a 2 milliós m2 árba már nem fért bele egy "konyha" akarom mondani főzőfülke.
Amúgy meg szerintem az ilyen lakás Airbnb-re például tökéletes (mondjuk nem ennyiért). Ott nem kell, hogy panorámás legyen, inkább a közelség számít.
Amúgy én meg tudom érteni azt is akinek a belváros kell, akár az ingatlan kárára is. Laktam ideiglenesen Airbnb-s lakásban. Kis lyuk volt, ellenben bármikor le tudtam menni a városba, kiléptem az utcára és ott volt a nyüzsgés, ott volt minden 1-2 megállónyira.
4.
A szmog, a kutyaszar, a csövesek, a kéregetők, a telehugyozott és összehányt kapubejárók stb...stb...
A 4-es válaszoló igazolja, hogy az ilyen élhetetlen és minősíthetetlen "lakásokra" is van kereslet.
#5 Hagyjuk már ezt a süket "kutyaszar meg csövesek" dumát.
Ha valaki ennyit vesz észre a városból akkor nincs miről beszélni. Tekintve, hogy egyrészt cserébe megkapod a belváros közelségét, és a tényt, hogy szó szerint minden helyben van. Van aki ezt szereti.
Másrészt azért ne csináljunk már úgy, mintha ez csak és kizárólag a gonosz belváros vagy akár csak a városok gondja lenne.
Budai részeken Kelenföld tele van csövesekkel, Bikás park környékén mindenféle alkoholista drogosokkal. Mióta 1-es villamos van azóta főleg. Kutyaszar is akad dögivel.
Meg persze szép dolog az utópisztikus mese, hogy te a Budai panelból nézed az örök panorámát naplementével. Csak éppen ez a panelok 99%-ra nem igaz, cserébe hallod a szomszéd minden fingását, plusz nem csak te ülsz ki az erkélyre hanem az összes többi óbégató, dohányzó is.
És akár tetszik, akár nem az ilyen lakásokra is van kereslet. Mondhatod, hogy minősíthetetlen, ettől még nem feltétlenül lesz az.
Most ha ide jön valaki külföldről 1 hétre, az nem panelban fog 2 szobás lakást bérelni. Nyilván aki 3 gyereket akar az sem ide fog költözni.
Lepontozott a sok panelproli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!