Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha kis lakást vettem akkor...

Ha kis lakást vettem akkor már elrontottam az életem?

Figyelt kérdés

Lett volna egy 51 m2-es is, de elég rossz környéken és én a 45 m2-eset vettem, ami parkosított, liftes, részben felújított lakás és a központban van mindenhez közel. Másfél szoba, amit úgy kalkuláltam, hogy két gyerek, ameddig 5 évesek nem lesznek el tudnak lenni a 8 m2-es kis szobában, azután veszünk párommal egy nagyobbat. Párom egyébként jelenleg nincsen.

Viszont most azt mondta keresztanyám, hogy ez nagyon kicsi lesz és nem látja ebben a jövőt. Tudom, hogy nem nagy, de nem láttam jelen helyzetben jobb lehetőséget mint befektetni ingatlanba a pénzem, hogy legalább az infláció miatt ne folyjon ki a kezemből. De most azon kattogok, hogy mégis miért nem a nagyobbat vettem, hiába, hogy a környék tényleg nem volt bizalomgerjesztő...

Ezzel most már vége az életemnek, nem vállalhatok soha 1 gyereknél többet a hely miatt? Egyáltalán normális nő össze sem fog velem jönni? 31 vagyok.

2022. máj. 24. 12:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
...bár ha jobban meggondolom két lakás mégiscsak több mint egy.
2022. máj. 24. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!