Most tényleg eljött a lakásárak mérséklődésének ideje?
Évek óta mondogatják, várják a nagy ingatlanbuborék pukkanást, de csak nem jött el.
De eddig nem is volt az a szituáció, mint most gyerekek.
Figyeljél már ide, most már tényleg baj van. Emelkednek a kamatok, itt az emelkedő infláció, nőnek az árak és a költségek, vásárlási üzemmódból megtakarítási módba váltanak az emberek, jövő hónap végével kivezetik a falusi csokot és a babavárót és egy ideig nem lesz helyette semmi, amíg helyre nem áll a költségvetés, mert addig nincs miből.
Ha ez a háború véget ér a nyár végére, nem oldódik meg minden egycsapársa, mert a szankciók akkor is maradnak. Majd jön valami újabb világkatasztrófa amit kitalálnak nektek, hogy ne unatkozzatok, gyerekek. Nehogy helyreálljon már a világgazdaság.
#12: "Ez a tipikusan túl nagy ahhoz hogy bukjon szitu"
Mondid ezt egy olyan dologra, ami mögött az égvilágon semmi biztosíték nincs, sem hadsereg, sem nyersanyag sem egy ország.
Én is cryptozok, de ez az jelenleg létező legkockázatosabb befektetés. Bármikor 0-ba zuhanhat. Nekem az volt az első, hogy miután már lett egy kis haszon, az indulótőkét ki is vettem belőle
Az az idő már most elérkezett gyerekek, amit az ingatlanosok mondanak évek óta, hogy halandó átlagember nem tud majd ingatlant venni.
De hamarosan olyan árak lesznek itt nektek mindenen, hogy nem az ingatlanárak miatt fogtok aggódni, hanem amiatt, hogy a következő hónapban mit fizessetek ki, a rezsit, az ételt, az autózás költségeit, vagy a hitelt.
Ne trollkodj már gyerekem. Ha te ezt tudnád nem szólnál bele. Néz már körül. Már most az előzőnél sokkal nagyobb válságban vagyunk és szakértők szerint ez még csak a kezdet.
P.S.: Nyomoréknak nyomorék vagyok, mert meg van repedve a nagylábujjam egy kis baleset miatt. Én csak ennyiben vagyok nyomorék kettőnk közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!