Várható jövőre az ingatlan árak mérséklődése?
"Viszont az építkezések leálltak. "
Miről beszélsz?
Pont a héten mondták be, hogy már 2* annyi építési engedély ment ki meg a többi és csökkenés várható, valszeg most van a csúcs.
Indexen volt a cikk, ott elemezték.
Jah engedély az van, meg nagy gödrök is, csak éppen sehol nem halad az építkezés. A kirakott táblákon meg folyamatosan írják át a várható befejezés idejét, ha egyáltalán foglalkoznak vele.
De még ha el is kezdik az építkezéseket, abból nem lesz jövőre ingatlanár csökkenés.
Jaja, mert te aztán már tudod:D
Látom nagyon meg akarod magyarázni:D
Igen, össze vissza beszélnek.
Én is hallotta a héten a rádió hírekben, hogy az idén kétszer annyi engedélyt adtak ki, mint tavaly.
De év elején még azt mondták, hogy már nem is kell építési engedély. Akkor hogy is van ez? Most ki mikor kommunikált rosszul?
Most azért, mert te kimégy sétálni és ezt látod a kis környezetedben ne találj már ki ilyen hülyeségeket, hogy állnak az építkezések. Most én szétnézek felénk, én meg pont azt látom, hogy ezerrel nyomatják, meg veszik a vállalkozók a telkeket a belvárosban is és dúrják le a régi kisházikókat, aztán kezdik a társasházakat a helyükre.
Ez olyan, hogy látsz ezt-azt és közlöd, hogy ez van az országban, mintha én most kinyitnám a hűtőt, látnám, hogy van benne mindenféle finomság, aztán közölném, hogy baromság, hogy van, akinek nincs mit enni az országban, hát nézzétek már meg, elég csak kinyitni ezt a közeli hűtőt és van benne ennivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!