Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlanvasarlasnal adostars...

Ingatlanvasarlasnal adostars (nincs parom, felesegem)fiatal nyugdijas lehet (60 eves edesanyam)? Ugye 400 netto alatt be kell vonni, ugy hallottam. Nekem meg csak 280 van, ami meg igy sem utolso itt Nyiregyhazan. 36 F.

Figyelt kérdés
11 millios hitel lenne 20 evre. 20 millios a lakas.
2022. máj. 11. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Nálam a Fundamenta elfogadta volna, de végül nem kértek. A nyugdíjas ilyen szempontból a banknak jó adós: fix jövedelme van.
2022. máj. 11. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Persze!

Én 28 vagyok és a 61 éves édesanyám segített hitelt felvenni nem rég hasonló okokból, hasonló módon. Ráadásul ő még dolgozik is (a tied nem tudom dolgozik-e még nyugdíj mellett) és neki a nyugdíja 200 ezer és mellé a nettó fizuja most nyugdíjasként másik 250. Szóval tökéletes volt ilyen szempontból, ahogy az első is írta ha még jó korban vannak a bankok szeretik a fiatal nyugdíjasokat, mert a nyugdíj az fix.

2022. máj. 11. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elvben igen, ahogy az #1-es is írja. De a fizud feléig, 140-es törlesztőig nem valószínű, hogy kérne adóstársat bank. Ha nem muszáj, akkor ne vond be, ha nagy a gebasz, akkor ő maradjon biztonságban.
2022. máj. 11. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Megkapod egyedül is. [link]
2022. máj. 11. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:

De a helyedben olcsóbban vennék.

[link]

2022. máj. 11. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!