Szerintetek nagyon zavaró az autóút közelsége ennél a lakásnál? Nektek ez már kizáró tényező lenne?
Egy 2*2 sávos autóút, városon belüli szakasz, a házhoz közelebbi oldalon 70 km/h a másik oldalon 90 km/h a megengedett sebesség. Sárgával jelöltem a lakást, a legfelső szinten van. Van egy kb. 3 méter magas zajvédő fal, meg fasor. Szerintetek nagyon behallatszik a forgalom, csukott ablaknál is? Légvonalban kb. 35 méterre van az épülettől az út.
Szerintem a városokban lámpától lámpáig araszoló autósorok sokkal kellemetlenebbek és miközben várják a zöldet pöfögtetik a bűzt.
Volt benne részem, amikor Budapesten a Rákóczi úton laktam. De a mellékutcák sem jobbak, azokban megszorul a benzingőz. Különösen, amikor kukásautó vagy áruszállítás miatt áll a kocsisor és még dudálnak is hozzá, mint az őrültek.
Ha te különösen érzékeny vagy a hangokra, akkor az nem a te lakásod, de valójában csak valami falucska eldugott utcácskájában lehet neked csend. Kivéve, ha a szomszédnak kakasa van, füvet nyír, társasággal bográcsol, teraszon beszélgetnek, vagy barkácsol, esetleg felújít.
Az én meglátásom szerint a képen levő házban nagyobb a "csend" és tisztább a levegő, mint a városokban, de a helyedben vásárlás előtt igyekeznék ott eltölteni pár órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!