Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi lesz, ha a testvérem a...

Mi lesz, ha a testvérem a tudtom nélkűl agyja el az anyánk házát?

Figyelt kérdés

Megvolt a hagyatéki. Mind a ketten kaptunk hivatalos papírokat h már miénk a ház.

de a testvérem megszüntette velem az összes kapcsolatot és a rokonainknak is őrűlt dolgokat állított.

azt állítja h mivel lemondtam a ház biztosításat, ezért milliókat kaptam s azt nem osztom meg vele.

Lemondtam a biztosítást,mert ő mondta. Mások is azt mondták h a biztosítást le kell mondani ha eladjuk a házat. De ha lemondunk valamit akkor miért kapnék milliókat??? Nem kaptam és a rokonainknak is írtam h kérdezzék meg az idodában.

Ehhez hasonlóakat pletykál.

Nen tudom s nem fogom a tudta nélkűl eladni. de nem tudok vele sehogy kommunikalni.

attól viszont félek h valakinek márvodaígérte s a tudtom nélkűl adja el.

2022. máj. 6. 12:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az ő részét eladhatja. Csak értelmes ember nem vesz fél házat, ha nem lehet ténylegesen megosztani.
2022. máj. 13. 16:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!