Ingatlanos kotelezhet-e arra hogy a hazlatogatas UTAN alairjak neki akarmilyen papirt, anelkul hogy elore szolt volna hogy ez lesz?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 20:56
1/7 anonim válasza:
Mi a gondod vele? Nem kötelezvényt irat veled alá, hogy megveszed a házat, csak igazolod, hogy megmutatta.
2/7 A kérdező kommentje:
Arrol van szo hogy a korrektseg szerintem azt kivanja hogy szoljon elore, es en eldontsem hogy igy is akarom-e megnezni a hazat.
2022. máj. 4. 21:04
3/7 anonim válasza:
Szerintem azért nem szólt előre, mert már jó régóta ez az ügymenet és szokták tudni az ügyfelek. Mi már 8 éve tapasztaltuk.
4/7 anonim válasza:
Ez az eljárás része, általában ingatlanosok ezzel igazolják, h megnézted/jártál ott. Elmondták h mi milyen stb.
Abban igazad van, h mondhatta volna, hogy a megnézés után alákell írnod h megnézted vagy valami. Lehet említette is, futólag.
Ez legyen a legnagyobb problémád. :D
5/7 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy "szándéknyilatkozatot" ne írj alá meggondolatlanul.
6/7 anonim válasza:
Általában az ingatlan megmutatása előtt szokták aláíratni, arról szól hogy ezt az adott ingatlant kizárólag az ő közvetítésével fogod megvenni, őt nem megkerülve. Nem tudom miért a megtekintés után adta oda, lehet elfelejtette előtte. Én sem bírom annyira az ingatlanosokat, de ezt érdemes aláírni, valóban ha egyszer már ő mutatta meg az ingatlant neked, akkor rajta keresztül is vedd meg, ha úgy döntesz.
7/7 anonim válasza:
6: miért pont rajta keresztül kéne megvennie? Lehet hogy hirdeti 3 ingatlanos ugyan azt, sokszor fél millió különbséggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!