Hova lettek az eladó lakások?
Üdv,
már lassan egy éve keresek lakást. A covid alatt nem volt semmi eladó, de azóta sem, szinte csak az új építésűek vannak. (Ez utóbbira nincs pénzem, nem kapok szaporodási támogatásokat, és 1M/m2 panelt sem akarok venni, se hulladék állapotban lévő szuterént szintén ennyiért...)
Ezt nekem semmi sem magyarázza valahogyan... az emberek mindig költözködnek, össze vagy szét, meg gyerek születik, emiatt kell költözni. De most alig van eladó, pedig elvileg nincs válság (főleg mivel olyan árakon hirdetik, akkor gondolom azért, mert meg tudják azokat venni).
Igaz, hogy vannak szempontjaim, milyet akarok és milyet nem, de ennyire sosem volt még reménytelem, pedig költöztem már párszor életem során.
Mi ennek az oka, hová tűntek az eladók? Most akkor mindenki leült, hogy "most nem adom el azt jól van"? De azért van olyan réteg, akiket fent említettem, akiknek kell költözni ilyen-olyan okból... szóval hová tűntek az eladó ingatlanok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!