Hogy cseréljem a kis lakásomat nagyobbra?
Félreértés ne essék, nem élek álomvilágban, ezért tudom, hogy szinte lehetetlen..
Adott egy egy szobás, 26nm-es lakás Bp VIII. kerületében. A miérteket nem taglalom, most egy plusz fél szobás lakásra lenne szükségem szintén Budapesten. Ha minden igényemet leadom úgyis kb. minimum 5-6 millióval kerül többe egy ilyen ingatlan.
Sokszor látok áron alul, banki követeléssel hirdetett lakást. Úgy látom, hogy csak ez lehet a kiút, de mindenkitől azt hallom, hogy zsákbamacska, körülményes.. Ha ezt nem és a hitelt is kizárom van még lehetőségem vagy teljesen reménytelen?
6-os köszi, mint írtam nem élek álomvilágban. 😅
10-es max az a nevetséges, aki úgy formál véleményt, hogy nem ismeri a háttérsztorit..
Mindenkinek köszönöm, úgy szoktam beállítani, hogy min 32 nm, maxot soha. Így feldobná ha lenne nagyobb is. 🙂 Még egyszer köszönöm.
Persze nem mindenhol és mindenkinek
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!