Annyit tudok, hogy földszint nem kellene. 3-nál magasabban pedig csak akkor vennék, ha lenne lift.
Mit gondoltok, egy kb. 10-15 éves 2. emeletnek megfelelő tetőtéri lakásról? Nekem személy szerint mindig is tetszettek a csapott falak. Valahogy hangulata van. Viszont élni sosem éltem benne. És azt sem igazán tudom, hogy mennyivel érhet kevesebbet mint egy nem tetőtéri lakás.
Minden információra nyitott vagyok.
2022. ápr. 26. 14:09
1/9 anonim válasza:
Jól néz ki a tetőtér, de lakni benne nehézkesebb. Ki kell találni a bútoroknak a helyet, fejed ne verd be.
2022. ápr. 26. 14:21
2/9 anonim válasza:
Pocsék, szar. Nehéz bútorokat elhelyezni benne, bevered a fejed. Ja és tetőtér - nyáron meg lehet pusztulni benne.
2022. ápr. 26. 14:37
3/9 anonim válasza:
Kisebb az értéke abból fakadóan, amit #2-es ír.
2022. ápr. 26. 14:42
4/9 anonim válasza:
Ha van ötleted a hely kihasználására, a hőszigetelés megfelelő, van benne légkondi, akkor lehet jó. Egyébként árral erősen meg kell indokolni a tetőtéri lakást.
2022. ápr. 26. 15:19
5/9 anonim válasza:
Èpìtőipari mernökkent mondom, hogy tetőtéri lakást nem mernék venni. Ha csak egy olyan hibát elkövetettek, hogy a pàra áteresztő és para fékező fóliák sorrendjét felcsereltek mar katasztrofális az eredmény.
2022. ápr. 26. 17:47
6/9 anonim válasza:
Ilyenbe lakok albiban. Kellene a francnak saját, még befektetési szándékkal is...
2022. ápr. 26. 20:34
7/9 anonim válasza:
Akik lepontoztak azok láttak már olyat, hogy a szigetelés közé mindkét oldalra pára záró fóliát tettek az egyik oldali áteresztő helyett? Kívülről évekig nem látszott, de bontás után javìtáskor a szigetelést úgy ki lehetett csavarni a felgyülemlett párától mint a mosogatószivacsot mosogatáskor. A gerendáknak jót tett.
2022. ápr. 27. 05:44
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást. Úgy látszik, hogy akkor tárgytalan ez a téma, pedig többel is szemeztem, mert első ránézésre igencsak kecsegtetőek.
#7 nem tudom ki pontozott le, de tuti nem én voltam. Minden hozzászólásra ment a zöld pipa!
2022. ápr. 27. 14:46
9/9 anonim válasza:
Falusi családi házból mentem 4.emeleti belvárosi tetőteri lakasba. Imádom világos napos, tágas jó a kilátás. Egyszer nem vertem be a fejem. A sreg fal a szélén is 1 méter de 1 méterre mar 180 cm-es. Praktikusan az egyenes falak ugy vannak kikepezve hogy plafonig ero beépített szekrények vannak a hálószobákban. Mas szekrény nem is kell. A nappali-konyha 40 m2-es. Senki nem dübörög felettem. A lépcsőzest hamar meg lehet szokni 1-2 hét után meg sem kottyan. A vendégeken lehet vigyorogni mert alig kapnak levegőt mire feljutnak. 1 percig nem bantam meg. 50+F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!