Mi a véleményed az alábbi városokról?
Figyelt kérdés
Dabas, Monor, Monorierdő, Cegléd
Ahogy elnéztem elég alacsonyan vannak az ingatlanárak (60-80 nm körüli nagyon jó állapotú házak 20-25 millióért) , van ennek oka? Mennyire jó a közbiztonság?
2021. júl. 28. 11:30
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor Monor kilőve, és a többi város?
2021. júl. 28. 12:01
5/14 anonim válasza:
Monorierdőt is nyugodtan kilőheted!
Dabast nem ismerem, de Cegléd jó hely, minden van és itt a legkevesebb a cigány. Magasan veri az összeset, minden szempontból.
6/14 anonim válasza:
En cegledi vagyok,bar nem ott elek,nagyon jo kis varos. Viszont azt nem tudom,hol lattal ennyiert hazat. En 40 millio alatt ott sem lattam normalisat.
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
Valami baja van, ha ennyiért adnak akkora házat ezekben a városokban, Cegléden lakunk albérletben, nem rossz város, azért a tesco környéke néha zűrös. Amit bérlünk lakás 45nm 35m ft-ért eladó. Családi ház jó környéken meg 60nm 60m
9/14 A kérdező kommentje:
2021. júl. 28. 15:13
10/14 anonim válasza:
Építés éve 1950 és 1980 között, 40-50 éves házak, jók voltak a nagyszülőknek, megörökölték, eladják kb. Teljes csőcsere, újra vezetékelés, szigetelés, tető fóliázás nem jön ki kb 10 misiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!