Érdemes Balassagyarmaton ingatlant venni? Vácon van munka és csak 40 km, bár az út nem a legjobb.
Ha még aktuális: Másfél éve vettem itt ingatlant, Pest megyéből költöztem. Vácra járok dolgozni, 40-45 perc az út. Sokan Bp-en belül is simán utaznak annyit a munka miatt. Sokat eltankolok, főleg a jelenlegi üzemanyag árak mellett, ez tény. Tervezem, hogy át fogok jönni dolgozni ide helybe.
Fura, hogy bármerre nézek, cigányok mindenhol. De eddig nekem nem volt velük semmi bajom, igaz, szeretnek az utcán hangoskodni. De kontroll alatt vannak, itt nagyon nagy a rendőri jelenlét. A gyerekemnek sok a cigány osztálytársa, de jól kijön velük, ott sincs gond. Akik itt élnek, nem azok a fajta cigányok, akik pl Budapesten és környékén élnek, valahogy alkalmazkodóbbak. Sok üzletben pl cigány eladó van, fiatal lányok vagy fiúk, teljesen normálisak, kedvesek.
Nem bántam meg, hogy ide költöztem. Nekem az emberekkel kapcsolatban jó tapasztalatok értek eddig. Tetszik a város is, nekem épp ez a "csendes, kieső, de mégis van sok minden" tulajdonsága megfelelő. A gyerekem is hamar talált barátokat, sportolási lehetőséget. A természetközelisége is jó /Ipoly, Nyírjes/.
Szerintem Bp-en rosszabb a közbiztonság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!