Most 3-5 évre szükségem van egy lakásra meló miatt, úgy vettem egy kis felujitott garzon városközpontban, jól ki adható helyen, viszont 20% volt csak meg önerőnek, 80% hitelre lett, albi helyett ezt fizetem aztán majd kiadom és fizeti magát. Vagy eladom.
Jól tetted. A hitelek ettől csak drágábbak lesznek, aki akar, még most vegyen fel. Kiadni pedig (főleg ha pest) nagy valószínűséggel majd ki tudod. Így önmagát kófizeti ki
2022. ápr. 16. 03:21
3/8 anonim válasza:
Inkább a hitelt fizesd és idővel majd pénzt termel, mintsem másnak a perselyébe nyomd havonta a pénzt.
2022. ápr. 16. 04:23
4/8 anonim válasza:
Az elmúlt években nagyon mentek felfele a lakásárak. Ha ez folytatódik, komoly nyereséggel tudod eladni 5-10 évvel később.
2022. ápr. 16. 06:09
5/8 anonim válasza:
Nekem is ezt kellet volna csinálnom pályakezdőként 2013-ban, de hülye voltam , féltem a hiteltől. Én 62-66 m2-es panelokat nézegettem. Ezzel konkrétan annyit nyertem volna, hogy a most épülő házhoz nem kellett volna hitelt felvennem az önerőm mellé. Mindezt 9 év alatt... :(
Egy városi lakás mindig jó befektetés
2022. ápr. 16. 09:15
6/8 A kérdező kommentje:
Van már egy lakásom panel, 59nm,tehermentes, Pesten előtte 2010 Ben vettem egy garzont de akkor még az pár millió Ft volt, most ez a lakás így is 17 millió Ft volt amit vettem másikat.
2022. ápr. 16. 09:33
7/8 anonim válasza:
Jó vétel volt? Akkor jól tetted. Hány év alatt tudod kifizetni?
A meglévő másikat kiadod?
Érdemes lenne!
2022. ápr. 16. 10:16
8/8 A kérdező kommentje:
Majd kiadom valamelyiket most nem, mert ott lakik az válófélben lévő feleségem a két gyerekünkkel, és nem fogom onnan kirakni őket. Albit fizettem eddig mellette egy ideje de mindig a közelükben, napi kapcsolatban vagyok a gyerekekkel is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.