Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Meddig marad így a használt...

Meddig marad így a használt bútorok vásárlása divat?

Figyelt kérdés

Hallottam hogy mostanában divatos ( bár gőzöm sincs mióta) és hogy szerintetek meddig fog tartani?

Az újféle vagy modern bútorokat mennyire keresik a marketplace-n, vaterán, jófogáson?

Mennyire gyorsan lehet eladni a bútort?

2022. ápr. 13. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem divat kérdése. Nem mindenki tud újat venni. És sokszor tényleg hirdetnek jó àllapotú, szép bútorokat. Ha ilyet hirdetsz, hamar elviszik.
2022. ápr. 13. 20:32
 2/7 anonim válasza:
92%
Sokan öko okokból vesznek használtat szóval szerintem maradni fog.
2022. ápr. 13. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig is volt és lesz is, szerintem.
2022. ápr. 13. 23:18
 4/7 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Addig amíg újszerű fa bútort annyiért kapsz mint egy új forgacslapból készült gagyit. Az egész házamat Hollandiából Németországból behozott gyönyörű használt fa bútorral rendeztem be.
2022. ápr. 14. 06:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg pl. az IKEA csinálja rendszeresen, hogy bizonyos bútorcsaládoknál kivezet egy színt. Pl. van egy fekete komódod, ami már csak fehérben kapható újonan. Ilyenkor például nagyon jól jön, ha valakitől tudsz venni egy használt, de színben passzolót a régi mellé és nem kell az egész garnitúrát cserélni.
2022. ápr. 14. 08:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a #4-eshez. Amíg a Nagyitól örökölt szekrényt és komódot és tálalót még száz évesen is használom, és gyönyörű esztétikai állapotban van, és stabil, addig a PC asztalomat és székemet már háromszor kellett cserélni. Sajnos száz évvel ezelőtt nem volt számítógépasztal, mert olyat vennék, ha lenne...
2022. ápr. 14. 10:36
 7/7 TNiki válasza:

Az új kanapék ára horribilis. Ráadásul, sokszor ez köszönő viszonyban sincs a jogosan elvárt, magas minőséggel.

Felmegyek inkább a Vaterára és csodaszép, igazi fabútorokat kapok, ehhez képest töredék áron.

Szóval, ameddig az embereknek több esze van, mint pénze, addig ez valószínűleg így marad.

2022. nov. 9. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!