Vett valaki mostanság Budapesten ingatlant?
Arra lennék kíváncsi ,hogy mozog a Budapesti ingatlan piac.
Kérlek ha vettél valamit és van kedved írd le mit és mennyiért .
Előre is köszönöm.
Hogy mozogna? Folyamatosan emelkednek az arak, mint mindenhol es mindenben, hiszen nem csak az ingatlanok dragabbak.
Ha venni akarsz, vegyel, olcsobb nem lesz semmi.
2. Nem igazán értem a válaszod.
Először is nézegetem , másodszor látom a dráguló tendenciát hardmadszor nem csak az ingatlan.com létezik, nézek többféle oldalt is.
Sokszor ugyanazokat a lakásokat látom, de ismétlem , DE az, hogy egy lakást már nem látsz az oldalon, az azt is jelentheti, hogy inaktív lett esetleg megunta az ingatlanosok hivogatását a tulaj és belenyugodott, hogy nem fogják megvenni és levette vagy kiadta vagy egyéb indok.
sajnos nem látunk rá arra, hogy mi a valós eladási ár.
A hirdetők vérszemet kaptak az már biztos, a 70 millás panellakás hirdetéseken csak pislogok.
A családi házak hirdetési ára kb 20-30%-al ugrott meg, én azt keresek, úgyhogy ezt látom.
De jellemzően sok a beragadt ingatlan, amit egy éve hirdetnek, emelgetik az árát, és még mindig hirdetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!