Megtaláltam álmaim lakását, de mindenki szerint putris a környék, rossz a környék, stb. Mi tévő legyek?
Nekem nem tunik putrisnak az utca, szep, tiszta, es az epulet maga is gyonyoruen karban tartott, tiszta, rendes, es a lakok is kedvesnek tunnek.
Megis visszatart a kornyek rossz hire.
Mit tegyek?
A hetedik keruletrol van szo, nem tul messze a keletitol.
Az egy jó hosszú út.
Olyan kb mintha azt mondanád hogy a körúton..
Tudom egy városi lakás teljesen más eset, de valószínűleg annak a környéknek is nagyon utána járnék.
Mikor én házat kerestem több órát töltöttem az adott környéken.
Vidékről van szó az én esetemben, de az elv ugyan az.
Előszőr megnéztem a házat, ha tetszett akkor kezdődött a művelet.
- Csúcsforgalomban leteszteltem a munkába járást, mintha onnan indulnék dolgozni és oda is mentem vissza.
- magasságmérővel ellenőriztem a helyet, feltérképeztem a környék vizeit. (nekem 50 évente ne áztassa el házamat egy patak , amiben 49 éven keresztül 2-3 cm víz csordogál) 2008-09 körül a szülőfalum felét meg a környező települések jórészét letarolta egy ilyen ici-pici patak)
- Csúcsforgalomban a környék zajait teszteltem, zavarja e a füleimet
- Körbe szaglásztam a falut, nehogy valami disznó telep vagy hasonló túl közel legyen.
- Az utcában lakokkal is leálltam fecsegni, az öregek hihetetlen kíváncsiak, + ha barátságos vagy már az elején ők is jobban nyitnak feléd mikor tényleg odaköltözöl. és rengeteg ötletet adnak, meg szaki telo számokat. Tőlük lehet megtudni milyen magas a környéken a talajvíz, vagy szokott-e áradás lenni stb.
+ végül építkezni kezdtem, de a telek keresés ugyan így zajlott.
(faluközpont, de mégis zsák utca így csendes, a telek pont a falu legmagasabb pontja 5m-en van a talajvíz tavaszi áradáskor, a szomszédok rendesek)
Gondolom a Thököly utca környékén van, nem az Andrássy útnál.😀
Az kissé C típusú környék, hallgass az ismerőseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!