Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megtaláltam álmaim lakását,...

Megtaláltam álmaim lakását, de mindenki szerint putris a környék, rossz a környék, stb. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Nekem nem tunik putrisnak az utca, szep, tiszta, es az epulet maga is gyonyoruen karban tartott, tiszta, rendes, es a lakok is kedvesnek tunnek.

Megis visszatart a kornyek rossz hire.

Mit tegyek?

A hetedik keruletrol van szo, nem tul messze a keletitol.

2022. ápr. 4. 05:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Melyik utca?
2022. ápr. 4. 07:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én azon a környéken lakom évek óta. Tény, hogy vannak kisebbségiek, de inkább egymás között szoktak balhézni. Engem sosem ért még atrocitás. A közlekedés viszont szuper, bevásárlás szempontjából is minden van + ott a Liget. Szerintem ha tetszik a lakás, ne hagyd magad lebeszélni. De előtte azért gyere el a környékre este, hogy lásd, biztonságban érzed-e magad,mert ez fontos szempont.
2022. ápr. 4. 07:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Dozsa Gyorgy
2022. ápr. 4. 07:36
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
A Dozsa Gyorgy ut nem igazan putris, ellenben kisse (jo, nagyon) zajos, bar mondjuk a beljebb meg a Keleti fele eso utcakon azert maszkalnak erdekes emberek.
2022. ápr. 4. 07:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A Dózsa pont nem problémás, semmi gond nincs vele.
2022. ápr. 4. 07:40
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

Az egy jó hosszú út.

Olyan kb mintha azt mondanád hogy a körúton..

2022. ápr. 4. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudom egy városi lakás teljesen más eset, de valószínűleg annak a környéknek is nagyon utána járnék.

Mikor én házat kerestem több órát töltöttem az adott környéken.

Vidékről van szó az én esetemben, de az elv ugyan az.

Előszőr megnéztem a házat, ha tetszett akkor kezdődött a művelet.

- Csúcsforgalomban leteszteltem a munkába járást, mintha onnan indulnék dolgozni és oda is mentem vissza.

- magasságmérővel ellenőriztem a helyet, feltérképeztem a környék vizeit. (nekem 50 évente ne áztassa el házamat egy patak , amiben 49 éven keresztül 2-3 cm víz csordogál) 2008-09 körül a szülőfalum felét meg a környező települések jórészét letarolta egy ilyen ici-pici patak)

- Csúcsforgalomban a környék zajait teszteltem, zavarja e a füleimet

- Körbe szaglásztam a falut, nehogy valami disznó telep vagy hasonló túl közel legyen.

- Az utcában lakokkal is leálltam fecsegni, az öregek hihetetlen kíváncsiak, + ha barátságos vagy már az elején ők is jobban nyitnak feléd mikor tényleg odaköltözöl. és rengeteg ötletet adnak, meg szaki telo számokat. Tőlük lehet megtudni milyen magas a környéken a talajvíz, vagy szokott-e áradás lenni stb.

+ végül építkezni kezdtem, de a telek keresés ugyan így zajlott.

(faluközpont, de mégis zsák utca így csendes, a telek pont a falu legmagasabb pontja 5m-en van a talajvíz tavaszi áradáskor, a szomszédok rendesek)

2022. ápr. 4. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom a Thököly utca környékén van, nem az Andrássy útnál.😀

Az kissé C típusú környék, hallgass az ismerőseidre.

2022. ápr. 4. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 a VII. kerületi része azért nem olyan hosszú, a Verseny utcától a Városligeti fasorig tart. Nincs másfél km.
2022. ápr. 4. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!